Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

CHL-kauden alku lähenee – TPS:lle kovia vastuksia A-lohkoon

Sparta Praha juhlii voittoa.
AOP - Markku Hyttinen

Jääkiekon mestarienliiga eli CHL-käynnistyy ensi viikolla. Kiekkofani.com ennakoi jokaisen CHL-lohkon lukijoilleen ja tässä kirjoituksessa on vuorossa A-lohko.

A-lohko on suomalaisittain mielenkiintoinen lohko, kun siinä on mukana viime kaudella Liigassa finaaleihin Rauman Lukkoa vastaan yltänyt Turun Palloseura. TPS saa A-lohkossa vastaansa Växjö Lakersin, Sparta Prahan ja Bremenhaven Pinguinsin Saksasta. Sparta ja Växjö ovat maansa mestareita viime kaudelta.

Lähtökohtaisesti TPS taistelee lohkonsa toisesta sijasta, sillä kaksi parasta joukkuetta ovat lähtökohtaisesti äärimmäisen kovia. Jatkopaikka olisi loistava saavutus.

Kaksi lohkon suosikkia tulee Tshekistä ja Ruotsista. Ennalta Växjö on pelillisesti vahvin joukkue, mutta Spartassa on ihan älytön määrä kokemusta KHL:stä ja NHL:stä. Växjö on yksi Euroopan parhaista joukkueista kokonaisuudessa mitaten, mutta CHL:n kaltaisessa turnauksessa ja etenkin lohkopeleissä Sparta voi olla todella vaarallinen.

Spartalta löytyy huippupelaajia joukkueesta. Spartan maalivahti- ja puolustuspeli on kunnossa, ja hyökkäystä tähdittää Roman Horak, Vladimir Sobotka ja Filip Chlapik. Muitakin nimiä joukkueesta löytyy ja joukkuetta valmentaa pitkäaikainen Tshekin maajoukkueen päävalmentaja Josef Jandac.

Växjöstä ei löyty niin kovaa tähtiloistoa kuin Spartasta, mutta joukkue on todella tasainen. Täksi kaudeksi joukkue hankki maalilleen Helsingin Jokereissa pelanneen latvialaisen Janis Kalninsin ja joukkueen riveistä löytyy monia laadukkaita ruotsalaiskiekkoilijoita, kuten Richard Gynge ja Robert Rosen. Suomalaisia joukkueessa on kolme, kun hyökkäystä vahvistaa Julius Nättinen ja puolustuksesta löytyy Miika Koivisto sekä Juuso Vainio.

Saksalaisjoukkue Pinguins on melkoinen sekametelisoppa. Joukkue pääsi viime kaudella DEL-liigassa puolivälieriin, mutta tippui välittömästi jatkosta. Joukkueen nimekkäin pelaaja lienee Ziga Jeglic, jolla on yli 200 ottelua vyöllään KHL:stä.

A-lohkon otteluohjelma

27.8. TPS vs. Pinguins Bremerhaven
27.8. Växjö Lakers vs. Sparta Praha

29.8. Växjö Lakers vs. Pinguins Bremerhaven
29.8. TPS vs. Sparta Praha

3.9. Pinguins Bremerhaven vs. TPS
3.9. Sparta Praha vs. Växjö Lakers

5.9. Sparta Praha vs. TPS
5.9. Pinguins Bremerhaven vs. Växjö Lakers

5.10. TPS vs. Växjö Lakers

6.10. Sparta Praha vs. Pinguins Bremerhaven

12.10. Växjö Lakers vs. TPS
12.10. Pinguins Bremerhaven vs. Sparta Praha

LUE MYÖS

H-lohkon ennakko

G-lohkon ennakko

F-lohkon ennakko

D-lohkon ennakko

A-lohkon ennakko

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL