Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

CHL-kauden alku lähenee – G-lohkossa Ranskan mestari haastaa entisen KHL-joukkueen

KAC Klagenfurt voitti ICEHL-liigan viime kaudella.
AOP

Jääkiekon mestarienliiga eli CHL-käynnistyy ensi viikolla. Kiekkofani.com ennakoi jokaisen CHL-lohkon lukijoilleen ja tässä kirjoituksessa on vuorossa G-lohko.

G-lohkossa on nähdään mielenkiintoisia otteluita, kun lohkoon arvottiin mukaan Ranskan mestari Rouen Dragons, ICEHL:n mestari KAC Klagenfurt, Tanskan mestari Rungsted Seier Capital ja Ukrainan mestari Donbass Donetsk, joka pelasi vielä kuusi vuotta sitten KHL:ssä.

Odotettavissa on paljon tasaisia otteluita heikohkojen joukkueiden välillä. Suurin suosikki on Donbass Donetsk, joka on kuuden viimeisen kauden aikana onnistunut voittamaan viidesti Ukrainan jääkiekkoliigan mestaruuden. Donbassissa on hurjasti kokemusta muun muassa KHL:stä, sillä Ukraina koetaan heikompien venäläispelaajien piirissä hyväksi pelipaikaksi.

Donbassia haastaa ICEHL:n voittanut KAC Klagenfurt, joka valmentaa Petri Matikainen. KAC kaatoi ICEHL:n finaaleissa viime kaudella HC Bolzanon.

Ranskan mestari Dragons ja Tanskan mestari Seier Capital ovat varmasti tiukasti taistelemassa jatkopaikasta tässä lohkossa. Seier Capitalin riveissä on paljon SHL-kokemusta, mutta ranskalaisjoukkueessa ei ole paljoa pelaajia, jotka olisivat Euroopan huippusarjoja nähneet.

G-lohkon otteluohjelma

3.9. HC Donbass Donetsk vs. Rungsted Seier Capital
3.9. KAC Klagenfurt vs. Rouen Dragons

5.9. HC Donbass Donetsk vs. Rouen Dragons
5.9. KAC Klagenfurt vs. Rungsted Seier Capital

9.9. Rouen Dragons vs. HC Donbass Donetsk
9.9. Rungsted Seier Capital vs. KAC Klagenfurt

11.9. Rungsted Seier Capital vs. HC Donbass Donetsk
11.9. Rouen Dragons vs. KAC Klagenfurt

6.10. HC Donbass Donetsk vs. KAC Klagenfurt
6.10. Rouen Dragons vs. Rungsted Seier Capital

12.10. Rungsted Seier Capital vs. Rouen Dragons

13.10. KAC Klagenfurt vs. HC Donbass Donetsk

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL