Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

CHL-kauden alku lähenee – H-lohkossa mukana Puolan mestari

Red Bull Salzburg CHL:ssä
AOP

Jääkiekon mestarienliiga eli CHL-käynnistyy ensi viikolla. Kiekkofani.com ennakoi jokaisen CHL-lohkon lukijoilleen ja tässä kirjoituksessa on vuorossa H-lohko.

H-lohkossa on mukana keski-euroopan ICEHL-liigan HC Bolzano sekä Red Bull Salzburg ja näiden lisäksi Puolan jääkiekkomestaruuden voittanut JKH GKS Jastrzebie ja Norjan runkosarjassa toiseksi sijoittunut Frisk Asker.

Lohkon suosikki voittajaksi lienee Red Bull Salzburg, joka on kuudesti voittanut EBEL-liigan mestaruuden, eli Itävallan pääsarjan. EBEL-liigaan on sittemmin liittynyt joukkueita Italiasta, Slovakiasta ja Unkarista, joten nimikin on muuttunut ICEHL:ksi.

RB Salzburgin kovin haastaja on joko samasta sarjasta tuleva HC Bolzano tai Norjan liigassa runkosarjan toiseksi sijoittunut Frisk Asker. Norjalainen Asker on koottu pääsääntöisesti norjalaisista pelaajista, kun taas Bolzanosta löytyy jopa NHL-kokemusta. HC Bolzanon riveissä pelaa muun muassa kanadalaispuolustaja Keegan Lowe, joka oli aikoinaan Carolina Hurricanesin kolmannen kierroksen varaus. Lowen lisäksi puolustuksessa on Tapparassakin esiintynyt kokenut Nick Plastino.

Pahnan pohjimmaiseksi on helppo jättää Puolan mestari, josta löytyy KHL-kokemusta 441 ottelun verran. Muista Euroopan kovista sarjoista DEL-liigan kokemusta on joukkueessa 43 ottelun verran ja Tshekin Extraliigan kokemusta 147 ottelua. JKH GKS Jastrzebie on voittanut Puolan mestaruuden vaan kertaalleen ja se tapahtui viime kaudella.

H-lohkon otteluohjelma

3.9. Frisk Asker vs. Red Bull Salzburg
3.9. JKH GKS Jastrzebie vs. HC Bolzano

5.9. Frisk Asker vs. HC Bolzano
5.9. JKH GKS Jastrzebie vs. Red Bull Salzburg

10.9. Red Bull Salzburg vs. Frisk Asker
10.9. HC Bolzano vs. JKH GKS Jastrzebie

12.9. HC Bolzano vs. Frisk Asker
12.9. Red Bull Salzburg vs. JKH GKS Jastrzebie

5.10. JKH GKS Jastrzebie vs. Frisk Asker
5.10. Red Bull Salzburg vs. HC Bolzano

12.10. Risk Asker vs. JKH Jastrzebie
12.10. HC Bolzano vs. Red Bull Salzburg

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL