Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Käyttöehdot

Kiekkofani.com -verkkolehteä julkaistaan osoitteessa https://kiekkofani.com seuraavien ehtojen ja niihin mahdollisesti myöhemmin tehtävien muutosten mukaisesti.

Alla olevat ehdot koskevat myös muita palveluntarjoajan sivustoja.

Kiekkofani.com käyttäjä hyväksyy palvelua käyttäessään nämä käyttöehdot ja sitoutuu toimimaan niiden mukaisesti.

1. Käyttäjä

Kiekkofani.com -sivustoa käyttäessään käyttäjä sitoutuu noudattamaan Viron lakia ja säännöksiä sekä muita verkkopalveluissa noudatettavia hyvien käytäntöjen mukaisia toimintatapoja.

Käyttäjällä on oikeus hyödyntää palvelun aineistoa ainoastaan yksityiskäytössä. Käyttäjällä ei ole oikeutta ilman tekijän, oikeudenhaltijan tai palveluntarjoajan nimenomaista kirjallista lupaa levittää, julkaista, kopioida, saattaa yleisön saataville tai muuten kaupallisesti hyödyntää oikeuksin suojattua aineistoa.

2. Palveluntarjoaja

Palveluntarjoaja ei vastaa sivustolla olevassa sisällössä esitetyistä mielipiteistä tai niissä esitettyjen tietojen oikeellisuudesta.

Palveluntarjoaja ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu siitä, että palvelun sisältöä käytetään asiattomiin tarkoituksiin.

Palveluntarjoaja voi lopettaa palvelun tarjoamisen tai sen osan tarjoamisen tai irtisanoa minkä tahansa sopimuksen ilman etukäteisvaroitusta.

Palveluntarjoaja noudattaa Viron tietosuojalainsäädännön säännöksiä henkilötietoja käsitellessään. Käyttäjän antamia tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman käyttäjän lupaa muuten kuin lain määräyksestä.

3. Vastuunrajoitukset

Palveluntarjoaja tekee parhaansa, että sen tarjoamat palvelut olisivat käytössä jatkuvasti ja häiriöttä. Palveluntarjoaja ei kuitenkaan miltään osin takaa verkkopalveluidensa toimintavarmuutta. Palveluntarjoaja ei vastaa teknisten vikojen, huoltojen tai asennustöiden aiheuttamista katkoksista, tietoliikennehäiriöistä eikä niistä mahdollisesti aiheutuvasta tiedon tms. muuttumisesta tai katoamisesta.

Palveluntarjoaja vastaa palveluihinsa itse tuottamansa toimituksellisen sisällön lainmukaisuudesta ja pyrkii tuottamaan mahdollisimman korkealaatuista sisältöä, mutta ei kuitenkaan takaa sisällön oikeellisuutta tai virheettömyyttä. Kaiken informaation käyttö ja siihen luottaminen tapahtuu käyttäjän omalla vastuulla. Palveluntarjoaja ei vastaa käyttäjälle aiheutuneista vahingoista eikä kolmannelle osapuolelle mahdollisesta käyttöehtojen vastaisesta toiminnasta aiheutuneista vahingoista.

Palveluntarjoaja ei ole vastuussa myöskään sivustolla olevien kolmansien osapuolten sivustoista (tai niiden mahdollisesti aiheuttamista haitoista), joihin käyttäjä voi Kiekkofani.com -sivuston mainosten tai linkkien kautta siirtyä.

4. Sovellettava lainsäädäntö

Sivuston käyttöä koskevat mahdolliset riitaisuudet ratkaistaan Viron käräjäoikeudessa Viron lain mukaan.