Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

CHL-kauden alku lähenee – HIFK:lle tiedossa kovat haasteet B-lohkossa

Zurich Lions juhli voittoa.
AOP

Jääkiekon mestarienliiga eli CHL-käynnistyy ensi viikolla. Kiekkofani.com ennakoi jokaisen CHL-lohkon lukijoilleen ja tässä kirjoituksessa on vuorossa B-lohko.

B-lohko on suomalaisittain äärimmäisen mielenkiintoinen, kun Helsingin IFK saa haasteeksi SHL:stä Frölundan, NLA:sta Zurich Lionsin ja Tshekin Extraliigasta Mlada Boleslavin.

HIFK on alustavasti kolmanneksi vahvin näistä joukkueista ja taistelee jatkopaikasta yhdessä Frölundan ja Zurich Lionsin kanssa. Mlada Boleslavilta ei voi suuria odottaa tässä lohkossa, sillä Tshekin sarjassa viime kaudella välierissä tippunut joukkue vaikuttaa varsin heikolta.

Zurich Lionsin päävalmentajana toimii ruotsalainen Rikard Grönborg, jolla on käytettävissään erinomainen materiaali. Kärkikenttiin riittää taitoa, kun kanadalainen Justin Azevedo liittyi joukkueen vahvuuteen, jossa oli jo ennestään Sven Andrighetto ja Denis Hollenstein. Puolustukseen paluun NHL:stä tekee Yannick Weber ja joukkueesta löytyi ennestään jo kanadalainen Maxim Noreau, joka oli viime kaudella joukkueen kolmanneksi paras pistemies.

Frölundassa on tunnetusti laatua. Joukkueesta löytyy nuoret tulevaisuuden NHL-kiekkoilijat Theodor Niederbachin ja Simon Edvinssonin muodossa. Puolustuksessa Christian Folin on ykköspuolustaja ja Stefan Elliott antaa taustatukea. Hyökkäyksessä Slovenian Jan Mursak on kokenut kärkisentteri ja yhdysvaltain Ryan Lasch tuo varmasti tehoja sekä laatua hyökkäykseen. Tapparassa pelannut tshekkihyökkääjä Michael Spacek pääsee koittamaan nyt kovammalla sarjatasolla löytääkö kiekko tietään maaliin.

Tshekin pääsarjan Mlada Boleslav on tämän lohkon heittopussi. Alustavasti on vaikea ennustaa joukkueelle montaa voittoa, sillä joukkueesta puuttuu laatupelaajia, joita on kaikissa kolmessa muussa joukkueessa. Joukkueen paras hyökkääjä on tshekkilaituri David Stastny, joka pelasi yli piste per peli keskiarvolla viime kauden Extraliigassa. Ykkösmaalivahtina toimii Jan Ruzicka.

B-lohkon otteluohjelma

26.8. Mlada Boleslav vs. Frölunda
26.8. Zurich Lions vs. HIFK

28.8. Mlada Boleslav vs. HIFK
28.8. Zurich Lions vs. Frölunda

2.9. HIFK vs. Zurich Lions
2.9. Frölunda vs. Mlada Boleslav

4.9. Frölunda vs. Zurich Lions
4.9. HIFK vs. Mlada Boleslav

5.10. Mlada Boleslav vs. Zurich Lions
5.10. HIFK vs. Frölunda

12.10. Frölunda vs. HIFK
12.10. Zurich Lions vs. Mlada Boleslav

LUE MYÖS

A-lohkon ennakko

D-lohkon ennakko

F-lohkon ennakko

G-lohkon ennakko

H-lohkon ennakko

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL