Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

CHL

CHL-kauden alku lähenee – F-lohkossa Leksands suuri suosikki

Fribourg-Gotteronin kotiareena.
AOP

Jääkiekon mestarienliiga eli CHL-käynnistyy ensi viikolla. Kiekkofani.com ennakoi jokaisen CHL-lohkon lukijoilleen ja tässä kirjoituksessa on vuorossa F-lohko.

F-lohkossa on käytännössä kolmen kerroksen väkeä, kun verrataan joukkueita.

Suurin suosikki lohkon voittoon on SHL:ssä pelaava Leksands IF, jossa on paljon SHL- ja KHL-kokemusta mukaanlukien suomalaissentteri Mikael Ruohomaa. Kakkoskoriin sopii Sveitsin NLA-liigan Fribourg-Gotteron, joka on tyypilliseen sveitsiläiseen tapaan todella monikansallinen. Joukkueen kokenein hyökkääjä on NHL:ssä useamman kauden ajan pelannut David Desharnais.

Alakastiin lohkossa kuuluvat alustavasti Tshekin Extraliigassa pelaava Ocelari Trinec ja Slovakian pääsarjassa nykyisin kiekkoileva Slovan Bratislava.

Ocelarin riveissä suurin tähti on Andrej Nestrasil, joka pelasi edelliset kaudet KHL:ssä. Joukkueen riveistä löytyy myös kokenut Martin Ruzicka, joka oli Extraliigan toiseksi paras pistemies viime kaudella. Puolustuksesta joukkueelta löytyy NHL-kokemusta omaava Martin Marincin sekä MM-kisoissa esiintyneet David Musil ja Tomas Kundratek. Ocelari oli lohkon ainut joukkue, joka voitti viime kaudella maansa mestaruuden.

Slovanin joukkue koostuu pitkälti slovakialaisista pelaajista, mutta joukkueesta löytyy myös yksi suomalainen, kun vuonna 1996 syntynyt Joona Jääskeläinen edustaa joukkuetta. Suomalaishyökkääjä on pelannut Suomen Liigaa SaiPan ja Jukureiden riveissä yhteensä 32 ottelua ja tehnyt näissä tehot 1+3. Slovanin hyökkäyksen mielenkiintoisin pelaaja on 27-vuotias Rastislav Gaspar, joka siirtyi kesken viime kauden HC Detvasta Slovaniin ja iski 25 otteluun uudessa seurassaan 25 tehopistettä.

F-lohkon otteluohjelma

27.8. Leksands IF vs. Slovan Bratislava
27.8. Fribourg-Gotteron vs. Ocelari Trinec

29.8. Fribourg-Gotteron vs. Slovan Bratislav
29.8. Leksands IF vs. Ocelari Trinec

2.9. Ocelari Trinec vs. Fribourg-Gotteron
2.9. Slovan Bratislava vs. Leksands IF

4.9. Ocelari Trinec vs. Leksands IF
4.9. Slovan Bratislava vs. Fribourg-Gotteron

5.10. Leksands IF vs. Fribourg-Gotteron

6.10. Ocelari Trinec vs. Slovan Bratislava

12.10. Fribourg-Gotteron vs. Leksands IF

13.10. Slovan Bratislava vs. Ocelari Trinec

LUE MYÖS

H-lohkon ennakko

G-lohkon ennakko

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta CHL