Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

Murskavoitto tilattu? – Ilves kohtaa voitoitta olevan Tshekki-organisaation

Ilveksen Joona Ikonen CHL:ssä.
AOP

Viimeisellä kahdella kaudella upeaa jälkeä Liigassa tehnyt Tampereen Ilves on jälleen mukana jääkiekon mestarien liigassa eli CHL:ssä. Ilves pelaa tämän vuotisen CHL:n ensimmäisen kotiottelunsa perjantaina Nokia Areenassa. Vastassa on Tshekin Extraliigassa viime kaudella runkosarjassa kuudenneksi sijoittunut HC Ocelari Trinec, joka on voittanut maan mestaruuden kolme kertaa putkeen. Pudotuspelit pelattuna Ocelari on hoitanut neljä edellistä mestaruutta nimiinsä ja ollut finaaleissa viisi vuotta putkeen.

Antti Pennasen valmentama Tampereen Ilves hakee jo kolmatta voittoa putkeen tämän vuoden CHL:n runkosarjassa. Ilves pelaa syksyn ensimmäisen kotiottelunsa CHL:ssä perjantaina, kun vastassa on Tshekin hallitseva mestari HC Ocelari Trinec.

Ilves haki Euroopasta kaksi murskavoittoa viime viikonloppuna. Ensin Pennasen miehistö kaatoi Pardubicen 3-1 -lukemin ja tämän jälkeen möyhennystä sai HC Bolzano. Bolzano kaatui 7-1 -lukemin. Tuossa ottelussa tshekkihyökkääjä Simon Stransky iski hurjat 1+3 tehot. Puolustajista Les Lancaster ja Dominik Masin tekivät 1+1 tehot.

59-vuotiaan tshekkivalmentaja Zdenek Motakin johtama HC Ocelari Trinec on tiukassa paikassa ensimmäisen CHL-viikonlopun jälkeen. Joukkue hävisi molemmat ottelut kotiyleisönsä edessä.

Ensin SC Rapperswil-Jona Lakers oli maalijuhlien jälkeen 7-6 -lukemin parempi. Ottelu ratkesi jatkoajalla, vaikka Ocelari johti ottelua kolmannen erän alun Libor Hudacekin maalilla jo 5-2 -lukemin. Lopulta Hudacek tasoitti ottelun reilut kaksi minuuttia ennen päätössummeria 6-6’n. Runkosarjan toisessa ottelussa Ocelari jäi maaleitta, kun Red Bull Munchen oli parempi suoraan 2-0 -lukemin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL