Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

Lukolla edessään kauden tärkein ottelu! – Geneve-Servette täynnä olympiavoittajia

Gabriel Fontaine Lukon paidassa CHL:ssä.
AOP

CHL:ssä eli jääkiekon mestarien liigassa pelataan tällä viikolla ensimmäiset osa välieristä. Rauman Lukko kohtaa CHL:n välierässä Geneve-Servetten. Otteluparin ensimmäinen osa pelataan Sveitsissä. Geneve-Servetten riveissä pelaa runsaasti suomalaisia, joten otteluparista voidaan odottaa todella mielenkiintoista.

Tomi Lämsän valmentama Rauman Lukko pelaa tiistaina toistaiseksi kauden tärkeimmässä ottelussaan. Lukko vierailee Sveitsissä ja pelaa Geneve-Servetteä vastaan ensimmäisessä CHL-välierässä. Kahden ottelun yhteismaalit ratkaisevat jatkajan finaaliin, jossa vastaan asettuu joko Tshekin Vitkovice tai SHL:n huippuseura Skellefteå AIK.

Sveitsiläisvalmentaja Jan Cadieuxin luotsaama Geneve-Servette on tällä hetkellä kiinni NL-liigan suorassa puolivälieräpaikassa. Geneve-Servettellä on koossa 35 otteluun 56 pistettä ja sillä joukkue on sarjassa kuudentena. Eroa viidentenä olevaan SC Berniin on jo kuusi pistettä, mutta Cadieuxin miehistöllä on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Geneve-Servetten miehistön kaikki tehokkaimmat pelaajat ovat Suomesta ja joukkueesta löytyy yhteensä viisi suomalaista olympiavoittajaa.

NL:ssä joukkueen tehokkain pelaaja on puolustaja Sami Vatanen, joka on 35 otteluun iskenyt 29 tehopistettä. Sakari Manninen, Teemu Hartikainen ja Valtteri Filppula täydentää kärkinelikon. Manninen on iskenyt 12 maalia ja yhteensä 27 tehopistettä. CHL:ssä joukkueen tehokkain pelaaja on sveitsiläinen 30-vuotias kolmoskentän keskushyökkääjä Tanner Richard 12 tehopisteellä kymmeneen otteluun.

Manninen pelaa kakkoskentän keskellä. Suomalaissentteri saa laidoilleen Hartikaisen ja entisen NHL-hyökkääjä Josh Joorisin, jolla on kasassa 12 tehopistettä 35 otteluun NL:ssä. Filppula johtaa ykköskenttää laidoillaan Vincent Praplan ja Noad Rod. Joukkueen maalilla pelaa Jussi Olkinuora.

Lukko on Liigassa kuudennella sijalla ja lähtee voitto takataskussaan hakemaan vierasvoittoa Sveitsistä.

Joukkueet kohtasivat CHL:n runkosarjassa toisensa lokakuun puolivälissä Raumalla. Tuolloin Lukko oli 3-2 -lukemin vahvempi avauserän kolmella osumalla, joista kaksi meni kanadalaishyökkääjä Breyden Burken nimiin. Burke on Liigassa tehnyt 37 otteluun 19 tehopistettä ja CHL:ssä viisi maalia kahdeksaan otteluun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL