Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

CHL-kauden alku lähenee – Rauman Lukolle kova haaste Sveitsistä ja Saksasta C-lohkossa

HC Lausanne juhlii maalia.
AOP

Jääkiekon mestarienliiga eli CHL-käynnistyy ensi viikolla. Kiekkofani.com ennakoi jokaisen CHL-lohkon lukijoilleen ja tässä kirjoituksessa on vuorossa C-lohko.

C-lohkossa on suomalaisittain mielenkiintoinen asetelma, kun hallitseva Liiga-mestari Rauman Lukko pelaa DEL-liigan Adler Mannheimia, NLA-liigan Lausannea ja Iso-Britannian liigan Cardiff Devilsiä vastaan. Kolme kovinta ovat tasaisia tässä lohkossa, mutta Devils on alustavasti varma nelonen lohkossa, mikäli pelit pelattaisiin paperilla.

Adler Mannheimissa on paljon NHL- ja KHL-kokemusta. KHL-kokemusta tuo kanadalaishyökkääjä Nigel Dawes, joka takoi hirmuisia pisteitä Barys Nur-Sultanin riveissä. NHL-kokemusta Dawes tuo kanssa, mutta enemmän tätä tuo joukkueeseen saksalaispuolustaja Korbinian Holzer. Adlerilla on paljon myös saksalaisia pelaajia, kun joukkueen viime kauden kolme parasta pistemiestä Markus Eisenschmid, Matthias Plachta ja David Wolf jatkavat tälläkin kaudella joukkueessa.

Lausanne on tyypillinen sveitsiläisjoukkue. Organisaatio luottaa kotimaansa tuotteeseen, mutta hyökkäyksestä löytyy taitoa. Tämän kauden Lausannessa pelaa KHL:ssä tehoja painanut tshekkihyökkääjä Jiri Sekac, NHL-kokemusta omaava Phil Varone ja NHL:ssä niin ikään pelanneet Josh Jooris sekä Cory Emmerton, joka on jo kauan viihtynyt Euroopassa. Puolustuksessa kiekollista viittaa kantaa Slovakian Martin Gernat.

Devilsin nimekkäin pelaaja lienee kaikille suomalaisille tuttu kanadalainen Stephen Dixon, joka on viihtynyt jo useamman kauden ajan Iso-Britanniassa. Parhaalla EIHL-liigan kaudella 2018-19 Dixon on tehnyt tehot 21+24 60 otteluun.

C-lohkon otteluohjelma

26.8. Lukko vs. Lausanne
26.8. Cardiff Devils vs. Adler Mannheim

28.8. Lukko vs. Adler Mannheim
28.8. Cardiff Devils vs. Lausanne

2.9. Adler Mannheim vs. Cardiff Devils
2.9. Lausanne vs. Lukko

4.9. Adler Mannheim vs. Lukko
4.9. Lausanne vs. Cardiff Devils

6.10. Lukko vs. Cardiff Devils
6.10. Lausanne vs. Adler Mannheim

13.10. Adler Mannheim vs. Lausanne
13.10. Cardiff Devils vs. Lukko

LUE MYÖS

A-lohkon ennakko

B-lohkon ennakko

D-lohkon ennakko

F-lohkon ennakko

G-lohkon ennakko

H-lohkon ennakko

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL