Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

U20 MM-kisat 2024

MM-kisojen jättiyllätys on tosiasia! – St. Louis Bluesin varaama huippulupaus upotti Kanadan

Tshekin Jakub Stancl naulasi Tshekin välieriin.
AOP

Göteborgissa pelattavissa jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa on nähty ensimmäinen jättiyllätys. Yllätyksen järjestäjänä oli Tshekki, joka upotti hallitsevan maailmanmestarin Kanadan tiistain puolivälierässä. Tshekki onnistui maksamaan viime talven kalavelat korkojen kera takaisin, sillä Kanada kaatoi Tshekin viime vuonna MM-finaalissa.

Patrik Augustan valmentama Tshekin alle 20-vuotiaiden maajoukkue onnistui järjestämään MM-kisojen suurimman yllätyksen. Tshekki kaatoi Alan Letangin valmentaman Kanadan alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkueen puolivälierässä 3-2 -lukemin.

Tshekin ykköstähdeksi ottelussa nousi St. Louis Bluesin varaama laitahyökkääjä Jakub Stancl. Stancl viimeisteli voittomaalin ottelussa vain 11 sekuntia ennen kolmannen erän päätöstä. Isokokoinen 191 senttiä pitkä laitahyökkääjä ohjasi Ondrej Becherin vedon ohi Kanadan maalilla torjuneen Mathis Rousseaun. Ottelussa kahdesti maalinteossa onnistunut hyökkääjä nosti koko turnauksen maalimäärän kolmeen osumaan.

Prahasta kotoisin oleva Stancl varattiin viime kesänä Bluesin riveihin neljännellä kierroksella. Hyökkääjä on pelannut viime vuodet Ruotsissa Växjö Lakersin riveissä. SHL:ssä kahdella edellisellä kaudella pelejä on kertynyt yhteensä 14 kappaletta ja näissä on syntynyt kaksi maalia.

Otteluun Tshekki sai vahvan alun, sillä Stanclin lisäksi avauserässä puolustaja Tomas Cibylka onnistui maalinteossa ja Dominik Rymon epäonnistui rangaistuslaukauksessa.

Toisessa erässä Kanada nousi kahden maalin takaa tasoihin, kun Matthew Mood ja Jake Furlong onnistuivat maalinteossa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta U20 MM-kisat 2024