Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkue

Uskomaton soolo! – Nuoret Leijonat dramaattisesti välieriin

Jere Lassila nuorissa leijonissa.
AOP

Suomen alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue on selvittänyt tiensä MM-kisoissa välieriin. Suomi kaatoi Göteborgissa pelattavassa MM-turnauksessa Slovakian puolivälierässä. Suomen vastus välierään on vielä epäselvä, sillä kolme muuta puolivälierää pelataan Suomen ottelun jälkeen tiistaina.

Lauri Mikkolan valmentama Suomen alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue on selvittänyt tiensä neljän parhaan joukkoon Göteborgissa. Suomi kaatoi Ivan Fenesin valmentaman Slovakian.

Suomi voitti ottelun jatkoajalla 4-3 -lukemin. Voittomaalista vastasi hurjalla yksilösuorituksella kapteeni Jere Lassila. Lassila purjehti koko kentän läpi ja ohitti huippumaalivahti Adam Gajanin.

Ottelussa oltiin jo lähellä Suomen voittoa varsinaisella peliajalla, kun HIFK:ta edustava Aleksanteri Kaskimäki iski vajaat kaksi minuuttia ennen loppua Suomen 3-2 -johtoon. Montreal Canadiensin huippulupaava keskushyökkääjä Filip Mesar tasoitti kuitenkin ottelun vain 43 sekuntia ennen kolmannen erän päätöstä, joten ottelussa edettiin jatkoajalle 3-3 -tasatilanteesta.

Slovakia aloitti ottelussa maalinteon avauserän viimeisellä sekunnilla, kun Adam Sykora naulasi aloitusvoiton jälkeen pelivälineen ohi Niklas Kokon. Tommi Männistö tasoitti ottelun toisen erän alussa. Kolmannen erän ensimmäisellä minuutilla Suomi karkasi ottelussa 2-1 -johtoon, kun Lenni Hämeenaho onnistui. Erän kahdeksannella minuutilla Slovakia nousi ottelussa tasoihin, kun St. Louis Bluesin huippulupaus Dalibor Dvorsky osui kolmannen kerran tässä turnauksessa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Maajoukkue