Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tulevaisuus turvattu! – NHL-seuran lupaukset vetivät hurjat MM-kisat

Yhdysvaltain Jimmy Snuggerud.
AOP

NHL:ssä viime kaudella pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt St. Louis Blues on hyvässä tilanteessa. Bluesin pitkäaikainen GM teki viime kaudella paljon hyviä siirtoja ja hankki varausvuoroja lähitulevaisuutta varten. Joukkueella on rakenne perustusten osalta erinomaisessa kunnossa ja Bluesille on tulossa erinomaisia pelaajia kokoonpanoon lähitulevaisuudessa.

Doug Armstrongin johtama St. Louis Blues on nyt ja tulevaisuudessa hyvässä tilanteessa. Armstrong antoi tällä kaudella kokeneelle päävalmentaja Craig Berubelle potkut ja palkkasi Drew Bannisterin uudeksi päävalmentajaksi. Berube toi Bluesiin kauan kaivatun Stanley Cupin, mutta tämän jälkeen paras saavutus oli selviytyminen toiselle kierrokselle pudotuspeleissä.

Bluesin kokoonpanossa johtavat pelaajat ovat oikeassa iässä. Jordan Kyrou ja Robert Thomas ovat kiinni pitkissä sopimuksessa. Molemmat pelaajat ovat vielä kaukana parhaista vuosistaan. Pavel Buchnevich on 28-vuotiaana auttamassa nyt joukkuetta voittoon ja Jake Neighbours on vasta tulossa NHL:n sisään yhdessä Alexey Torophchenkon kanssa.

Puolustuksessa kaikki viisi kärkipuolustajaa ovat 30-vuotiaita tai vanhempia, mutta ikä puolustajilla on vain numero. Laadukas puolustaja voi olla vielä 35-vuotiaana erittäin hyvä palanen menestyvää joukkuetta.

Tällä hetkellä Blues on NHL:n läntisen konferenssin Keskisessä divisioonassa kuudentena 39 pisteellä. Eroa viimeistä suoraa pudotuspelipaikkaa pitävään Dallas Starsiin on kymmenen pistettä. Bluesilla on kesän varaustilaisuuteen viisi vuoroa kolmelle ensimmäiselle kierrokselle. Joukkueesta löytyy paljon potentiaalista kauppatavaraa NHL:n siirtojen takarajalle, mikäli pudotuspelit ovat jäämässä haaveeksi.

Jimmy Snuggerudin johdolla tulevaisuuteen

Bluesin varaamat nuoret pelaajat esiintyivät alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa erinomaisesti. Tehokkaimmat pelaajat löytyivät kisaisäntä Ruotsin riveistä, kun Otto Stenberg iski yhdeksän tehopistettä ja puolustaja Theo Lindstein kahdeksan tehopistettä. Viime vuoden kisoissa kovaa jälkeä tehnyt Yhdysvaltain Jimmy Snuggerud iski viisi maalia ja yhteensä kahdeksan tehopistettä.

NHL:n harjoitusleirillä loistanut slovakialaissentteri Dalibor Dvorsky iski viiteen otteluun 3+3 tehot. Slovakian Juraj Pekarcik jäi pienemmälle vastuulle, mutta iski 1+2 tehot. Isokokoinen laitahyökkääjä saa Dvorskyn tavoin pelata vielä ensi vuoden MM-kisoissa.

Tshekin Jakub Stancl iski Kanadaa vastaan kaksi maalia puolivälierässä ja koko turnauksessa neljä maalia sekä yhteensä kuusi tehopistettä. Suomen Aleksanteri Kaskimäki laukoi maalin Slovakiaa vastaan MM-puolivälierässä ja teki turnaukseen 2+2 tehot.

Näistä nuorista pelaajista nähtäneen osa jo ensi kaudella Bluesin NHL-miehistössä ja se on hyvä organisaation tulevaisuuden kannalta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL