Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

U20 MM-kisat 2024

Kanadan päävalmentaja harmitteli – ”Ne olivat parasta peliämme…”

Kanadan päävalmentaja Alan Letang.
AOP

Jääkiekon nuorten alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa pelataan tiistaina puolivälieriä. Turnauksessa nähtiin päivän toisessa puolivälierässä jättimäinen yllätys, kun hallitseva maailmanmestari Kanada lähetettiin kotiin. Kanadan puolivälierässä kaatoi kolmanneksi omassa alkulohkossaan jäänyt Tshekki. Tshekki taipui vuosi sitten MM-finaalissa Kanadalle, kun kisat olivat Monctonissa ja Halifaxissa.

Ruotsin suurkaupunki Göteborgissa pelattavissa jääkiekon nuorten alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa nähtiin jättiyllätys tiistaina. Jättiyllätyksen järjesti viime vuoden MM-hopeamitalisti Tshekki, joka kaatoi hallitsevan maailmanmestarin Kanadan 3-2 -lukemin.

Ottelulle ratkaisu saatiin vain 11 sekuntia ennen päätössummeria, kun Tshekin Jakub Stancl ohitti ohjausmaalillaan Kanadan maalilla pelanneen Mathis Rousseaun. Stancl iski ottelussa kaksi maalia Tshekille ja kolmannesta maalista vastasi puolustaja Tomas Cibylka.

Tshekki takoi kaksi maalia avauserään, mutta Kanada nousi toisessa erässä tasoihin. Kanadan päävalmentaja Alan Letang oli joukkueensa suoritukseen tyytyväinen, mutta pettyi lopputuloksesta.

– Minusta kaksi viimeistä erää tässä ottelussa olivat meidän parasta peliämme tässä turnauksessa. Tappio tämän jälkeen on meille tosi suuri pettymys. Emme päässeet ottelussa tarpeeksi nopeasti kiinni omaan peliimme. Läpi turnauksen puhuimme siitä, että pitää olla paluukiekoissa parempi kummassakin päässä. Isoja puolustajia omaavat joukkueet onnistuivat pelaamaan meidät ulos parhaalta maalintekosektorilta.

Kanadan maaleista puolivälierässä vastasivat Matthew Wood ja John Furlong. Turnauksessa eniten pisteitä kerännyt kanadalaispelaaja Macklin Celebrini jäi puolivälierässä pisteittä. Celebrini iski turnauksessa yhteensä kahdeksan pistettä viiteen otteluun.

183 senttiä pitkä hyökkääjä on kotoisin Vancouverista. Hyökkääjän uskotaan menevän ensimmäisenä ensi kesän NHL:n varaustilaisuudessa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta U20 MM-kisat 2024