Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NL

Uskomatonta draamaa! – Jokereissa hirmutehoja paukuttanut hyökkääjä järjesti Sveitsin suurseuralle makean voiton

Brian O'Neill EV Zugin riveissä.
AOP

Sveitsin jääkiekkosarja NL:ssä on puolivälierät pyörähtäneet vauhtiin. Perjantaina sarjassa pelattiin toiset puolivälieräottelun kahden ottelusarjan myötä ja hallitseva mestari EV Zug sai pidettyä hankkimastaan kotiedusta kiinni. Runkosarjassa kuudenneksi tippunut suurseura onnistui ottamaan jo toisen kiinnityksen jatkopaikkaan nousemalla voittoon SC Rapperswil-Jona Lakersista isolukuisen kotiyleisönsä edessä.

Helsingin Jokereissa suomalaisia jääkiekkofaneja useamman kauden KHL:ssä lumonnut Brian O’Neill nousi isoon rooliin EV Zugin kotivoitossa SC Rapperswil-Jona Lakersista. Norjalaisvalmentaja Dan Tangnesin johtama Zug käänsi ottelun kolmannen erän loppupuolella pikatahtiin 3-2 -tappioaseman lopulta 4-3 -voitoksi.

Vajaat kaksi minuuttia ennen päätössummeria O’Neill petasi hienon liu’un päätteeksi paikan sveitsiläispuolustaja Tobias Geisserille, joka tälläsi lämärin ohi Lakersin maalilla pelanneen Melvin Nyffelerin.

Hetkeä myöhemmin Geisser oli jälleen pahanteossa, kun puolustaja toimitti siniviivasta kiekon maalille, jonka joukkueen kokenut sveitsiläissentteri Fabrice Herzog ohjasi maanmiehensä ohi. Voittomaali syntyi vain 69 sekuntia ennen päätössummeria.

Geisser keräsi ottelussa 1+2 tehot, sillä puolustaja syötti myös joukkueensa 2-2 -tasoitusmaalin toisessa erässä. Carl Klingberg ohjasi kiekon Nyffelerin ohi, kun O’Neill oli tekemässä todella hyvää liikkuvaa maskia. Kotijoukkueen neljännestä maalista vastasi kokenut sveitsiläishyökkääjä Reto Suri.

Rapperswil-Jona Lakersin maalit ottelussa menivät Jeremy Wickin, Andrew Rowen ja Gian-Marco Wetterin nimiin. Nyffelerille kertyi ottelussa 21 torjuntaa, kun Leonardo Genoni otti 33 koppia kotijoukkueen maalilla.

Stefan Hedlundin valmentamalla joukkueella on nyt kova paikka. Seuraavan kerran joukkueet kohtaavat sunnuntain Rapperswil-Jona Lakersin kotiareenalla ja tästä Hedlundin johtaman joukkueen pitää saada voitto nimiinsä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NL