Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NL

Sveitsin NL:ssä välierät käyntiin! – ”Kaksi huippusarjaa…”

Mikko Lehtonen Zurich Lionsin paidassa.
AOP

Sveitsin jääkiekon pääsarjassa NL:ssä käynnistyy paras seitsemästä menetelmällä pelattavat välierät. Välierissä nähdään lukuisia suomalaisia, kun Zurich Lions kohtaa EV Zugin ja Fribourg-Gotteron Lausannen. Lionsin riveistä löytyy suomalaisia suurista rooleista, mutta Zugista ei ainuttakaan. Lausannen riveissä välierät aloittaa yksi suomalainen.

Sveitsin pääsarjassa NL:ssä käynnistyy välierät ensimmäisillä osaotteluilla maanantaina. Välieriin on selvittänyt tiensä runkosarjassa neljän parhaan joukkoon selvittäneet joukkueet, joten suuria yllätyksiä pudotuspeleissä ei olla nähty.

Runkosarjan voittaja Zurich Lions kohtaa omassa ottelusarjassaan EV Zugin. Lions selvitti tiensä neljän parhaan joukkoon kaatamalla Biel-Biennen suoraan neljässä ottelussa. Biel oli runkosarjassa yhdeksäs ja selvitti pudotuspelien ensimmäisen kierroksen kautta tiensä puolivälieriin. EV Zug sai omassa puolivälieräsarjassaan tehdä täyden päivätyön SC Bernin kanssa. Zug meni ottelusarjasta lopulta jatkoon seitsemässä ottelussa.

Toisessa välieräsarjassa runkosarjassa toiseksi sijoittunut Fribourg-Gotteron kohtaa kolmanneksi sijoittuneen Lausannen. Fribourg kaatoi puolivälierissä runkosarjassa seitsemänneksi sijoittuneen HC Luganon seitsemässä ottelussa. Runkosarjassa kolmanneksi sijoittunut Lausanne sai myös kovan testi HC Davosilta omassa puolivälieräsarjassaan sillä Lausannekin eteni vasta seitsemän ottelun jälkeen jatkoon.

Välieriin lähdettäessä välieräjoukkueista tehokkain pistemies löytyy EV Zugista, kun Fabrice Herzog on laukonut kolme maalia ja kahdeksan tehopistettä. Saman joukkueen 31-vuotias sveitsiläishyökkääjä Lino Martschini on iskenyt pudotuspeleissä kaksi maalia ja antanut kuusi maaliin johtanutta syöttöä.

Suomalaisista Lausannen tähtisentteri Antti Suomela on iskenyt neljä maalia ja yhteensä seitsemän tehopistettä. Lausannen Miikka Salomäellä on tehot 1+1 pudotuspeleihin.

Lionsin kakkosparissa operoivalla Mikko Lehtosella ei ole vielä tehoja pudotuspeleihin. Runkosarjassa suomalainen jääkiekon maailmanmestari ja olympiavoittaja iski 51 otteluun 30 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NL