Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NL

Waltteri Immonen jatkaa valmennusuraansa Sveitsissä – Tiimissä mukana myös kaksi muuta suomalaisille tuttua nimeä

Waltteri Immonen tuleva apuvalmentaja HC Davos
AOP

Sveitsin National Leaguen pudotuspeleihin runkosarjan viidenneltä tilalta lähtevä HC Davos julkaisi jo hyvissä ajoin ensi kauden valmennustiiminsä. Mukana on runsaasti suomalaisittain tuttuja nimiä.

Kanadalainen Josh Holden nimitettiin Sveitsin National Leaguessa pelaavan HC Davosin uudeksi päävalmentajaksi ensi kaudesta alkaen. Mies on tällä kaudella EV Zugin apuvalmentaja ja hän toimi myös Kanadan apuvalmentajana Spengler Cupissa.

Davosin GM Jan Alston on vakuuttunut, että hän on löytänyt oikean miehen vaativaan tehtävään.

– Uudella päävalmentajallamme piti olla monia muita taitoja nykyaikaisen jääkiekon laajan erikoisosaamisen lisäksi. Korkeatasoiset sosiaaliset taidot, laaja tietämys sveitsiläisestä jääkiekosta, valmennustiimiään johtava ja edustava joukkuepelaaja ja viimeisenä muttei vähäisimpänä kyky kehittää nuoria pelaajia jääkiekon opettajana ja samalla menestyä urheilussa, Alston luettelee.

Holden on valmentanut aiemmin viisi kautta Zugia apuvalmentajana National Leaguessa sekä Zugin akatemia- ja U20-joukkueita juniorisarjoissa. Mies pelasi pelaajaurallaan Sveitsissä 14 kautta sekä yhden kauden Liigassa. Miehellä on myös pitkä kokemus Pohjois-Amerikasta kuudelta kaudelta NHL:stä, AHL:stä ja IHL:stä.

Myös apuvalmentajilla vahva Suomi-tausta

Holdenin apuvalmentajaparivaljakon muodostavat Waltteri Immonen ja Glen Metropolit. Immonen ja Metropolit toimivat tällä hetkellä yhdessä päävalmennusvastuussa Davosissa heidän korvattuaan Christian Wohlwendin tammikuussa.

Immonen on valmentanut Sveitsissä jo 15 kauden ajan. Hän on valmentanut niin Zugissa, EHC Klotenissa kuin Davosissakin. Lisäksi hän on valmentanut Liigassa Jokereita kahdeksan kauden ajan sekä Suomen miesten maajoukkueessa yhden kauden ajan.

Metropolit puolestaan on valmentanut Sveitsissä yhden kauden ajan Davosissa. Aiemmin mies valmensi Yhdysvalloissa USHS-FL-sarjassa Jenkins High -joukkueessa sekä Turkin miesten maajoukkueessa.

Immonen pelasi pelaajauransa kokonaisuudessaan I-divisioonaa ja Liigaa Jokereissa. Metropolit puolestaan kiersi ensin Pohjois-Amerikassa ECHL:ssä, IHL:ssä, NHL:ssä ja AHL:ssä. Euroopassa hän pelasi niin Liigassa, National Leaguessa, DEL:ssä kuin EBEL:ssäkin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NL