Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NL

Antti Suomela säkenöi Sveitsissä! – Hurjat tehot murskavoitossa

Lausanne HC:n Antti Suomela iski hattutempun HC Davosia vastaan kuudennessa ottelussa.
AOP

Sveitsin jääkiekon pääsarjassa NL:ssä pelataan puolivälieriä pudotuspeleissä. Ennen keskiviikkona pelattavia otteluita vain yksi joukkue oli selvittänyt tiensä välieriin ja se oli runkosarjan voittanut Zurich Lions. Keskiviikkona HC Davosilla oli loistava mahdollisuus sinetöidä paikka mitalipeleissä, mutta toisin kävi.

Kanadalaisvalmentaja Geoff Wardin luotsaama Lausanne on selvittänyt tiensä NL-liigan pudotuspelien puolivälierässä seitsemänteen otteluun HC Davosia vastaan pelattavassa ottelusarjassa.

Runkosarjassa kolmanneksi sijoittunut joukkue nappasi todella hienon vierasvoiton kuudennessa ottelussa Josh Holdenin valmentamasta Davosista. Lopulta Lausanne oli parempi 5-2 -lukemin.

Ottelusarjassa on nähty kuuteen ensimmäiseen otteluun vain kaksi kotivoittoa, kun Lausanne vei kolmannen pelin kotonaan nimiinsä ja Davos neljännen pelin kotonaan. Viides ottelu Lausannen kotiareenalla päättyi Davosin 1-0 -voittoon ja näin joukkue sai mahdollisuuden katkaista sarjan kotiyleisön edessä onnistumatta siinä.

Lausannen ykköstähdeksi kuudennessa ottelussa nousi ykkössentteri Antti Suomela. Suomela iski otteluun kolme maalia kahteen ensimmäiseen erään. Ykköskentän keskushyökkääjä nosti koko pudotuspelien maalisaldon neljään, kun runkosarjassa maaleja syntyi vain 12 ja tehopisteitä yhteensä 41 kappaletta.

30-vuotiaan keskushyökkääjän kanssa samassa kentässä pelaava tshekkilaituri Jiri Sekac iski 2-0 -maalin avauserässä ja ketjun toinen laitahyökkääjä Theo Rochette laukoi 5-1 -maalin toisen erän puolivälissä. Rochette ja Sekac keräsivät 1+1 tehot ottelussa. Lausannen maalilla Connor Hughes torjui voiton eteen 21 kertaa.

Holdenin valmentaman miehistön osumat menivät ruotsalaishyökkääjä Leon Bristedtin nimiin. 29-vuotias ruotsalaishyökkääjä teki runkosarjaan 11 maalia ja yhteensä 25 tehopistettä 39 otteluun. Pudotuspeleissä maalisaldo nousi kahden maalin myötä neljään.

Keskiviikon toisessa ottelussa SC Bern kaatoi EV Zugin 3-0 -lukemin ja tasoitti ottelusarjan voitot 3-3’n.

Torstaina NL:ssä pelataan yksi ottelu, kun Fribourg-Gotteron isännöi HC Luganoa ottelusarjan seitsemännessä ottelussa. Fribourg on voittanut kaksi kolmesta aiemmasta kotiottelusta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NL