Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NL

Entinen NHL-tähti säkenöi Sveitsissä! – ”Käsittämätön temppu…”

Derek Grant ja Marc Crawford Zurichin penkillä.
AOP

Sveitsin jääkiekkosarjassa NL:ssä käynnistyi maanantaina välierät kahdella todella kovalla ottelusarjassa. Runkosarjan voittanut Zurich Lions palasi kaukaloon pitkän tauon jälkeen, sillä joukkue selvitti ainoana neljästä välieräjoukkueesta suoraan neljässä ottelussa puolivälierät. Pelitauko ei Lionsia paljoa haitannut, sillä joukkue oli tyly isäntä EV Zugia vastaan.

Marc Crawfordin valmentama Zurich Lions aloitti väkevästi NL:ssä välierät. Lions kaatoi mylvivän kotiyleisön edessä EV Zugin tylysti 5-2 -lukemin ja siirtyi ottelusarjassa 1-0 -johtoon. Ottelusarjan toinen kamppailu pelataan Dan Tangnesin valmentaman Zugin kotiareenalla keskiviikkona.

Otteluun vierasjoukkue sai vauhdikkaan alun, sillä ruotsalaispuolustaja Niklas Hansson iski Zugin avauserän lopun ylivoimamaalilla johtoon.

Toisessa erässä sama mies oli upottamassa omaa joukkuettaan, kun ruotsalaispuolustaja sai huitomisesta viiden minuutin rangaistuksen ja ulosajon Lionsin noustua jo Rudolfs Balcersin osumalla tasoihin. Viiden minuutin ylivoimalla kotijoukkue oli tyly ja takoi kolme maalia ratkaisten ottelun.

Ylivoimalla kanadalaishyökkääjä Derek Grant iski kaksi maalia ja NHL-kokemusta Grantin tavoin omaava Denis Malgin iski myös maalin. Sveitsiläislegenda Sven Andrighetto syötti kaikki kolme ylivoimamaalia. Zug tuli vielä kahden maalin päähän erän lopulla Lukas Bengtssonin iskemällä maalilla.

Kolmannen erän alkuun vieraat hakivat kavennusta ja samalla otetta otteluun, mutta vain reilun minuutin pelin jälkeen Grant iski illan kolmannen maalin sammuttaen viimeisetkin valot Zugin kopista.

Hattutemppu oli 34 vuotta huhtikuussa täyttävälle entiselle NHL-hyökkääjälle jo toinen näissä pudotuspeleissä putkeen. Parhaalla NHL-kaudellaan 29 tehopistettä iskenyt Grant pelaa ensimmäistä kauttaan Euroopassa. Runkosarjassa isokokoinen hyökkääjä iski 18 maalia ja yhteensä 39 tehopistettä 50 otteluun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NL