Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NL

Sami Vatasesta Servetten sankari! – Entinen jokeritähti onnistui maalinteossa

Sami Vatanen Geneve-Servetten paidassa EV Zugia vastaan.
AOP

Sveitsin jääkiekkoliigan NL:ssä on pudotuspelit edenneet siihen pisteeseen, että jäljellä on enää neljä parasta joukkuetta. Tiistain ottelun jälkeen välierissä on kolme ensimmäistä ottelua saatu pelattua kummastakin sarjasta. Geneve-Servetten ja EV Zugin välisessä sarjassa mentiin ennen kolmatta osaottelua kotivoittojen tahdissa. Sama meno sai jatkoa myös tiistaina.

Sveitsiläisvalmentaja Jan Dadieuxin johtama Geneve-Servette otti jo toisen kiinnityksensä NL-liigan loppuottelupaikkaan. Geneve-Servette kaatoi välieräsarjan kolmannessa ottelussa EV Zugin tiukan taistelun jälkeen 2-1 -lukemin. Jokaisessa ottelussa vierasjoukkue on onnistunut vain kertaalleen maalinteossa. Kaksi ottelusarjan aiempaa taistoa menivät 3-1 -lukemin kotijoukkueille.

Servetten sankariksi kolmannessa välieräväännössä nousi suomalaispuolustaja Sami Vatanen, joka iski toisessa erässä kotijoukkueen tasoituksen ja teki esityön voittomaaliin. Vatanen syötti toisen erän loppupuolella 25-vuotiaan sveitsiläishyökkääjä Marco Mirandan laukoman voittomaalin. Vatasen iskemään 1-1 -tasoitusmaaliin esityön tekivät Valtteri Filppula ja Teemu Hartikainen.

Toista kauttaan Sveitsissä ja Geneve-Servetten riveissä pelaava Vatanen nosti pudotuspelien tehosaldonsa jo seitsemään. 31-vuotiaalla puolustajalla on koossa kaksi maalia ja viisi syöttöpistettä yhdeksään otteluun.

EV Zugilta maalinteossa onnistui ottelun avauserän ensi minuuteilla Helsingin Jokereissa viime kaudet vaikuttanut Brian O’Neill. O’Neill ohitti ottelussa 19 kertaa torjuneen Robert Mayerin pudotuspelikevään toisella osumallaan. Runkosarjassa yhdysvaltalainen teki 14 maalia 50 otteluun.

Toisessa ottelusarjassa Harri Säterin tähdittämä Biel-Bienne johtaa Zurich Lionsia voitoin 3-0. Keskiviikkona Lions pelaa ottelusarjan toisen kotiottelunsa selkä seinää vasten. Säteri on torjunut kaksi nollapeliä ottelusarjassa ja edellisessä Zurichin ottelussa Biel oli 4-0 -lukemin vahvempi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NL