Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NL

Suomalainen NHL-hyökkääjä siirtyy Sveitsiin! – ”Hurjat tehot…”

Antti Suomela Leijonien paidassa.
AOP

Sveitsin pääsarjassa tällä kaudella niukasti pisteen erolla pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Lausanne on tehnyt kovat hankinnat. Lausanne on vahvistanut rivejään suomalaisella huippuhyökkääjällä ja ruotsalaisella tähtipuolustajalla. Joukkueessa pelasi menneellä kaudella kaksi ruotsalaista ja suomalaista. 

Kanadalaisvalmentaja Geoff Wardin johtama Lausanne on tehnyt jo ensimmäiset hankinnat ensi kauden joukkueeseen. Lausanne kiinnitti NHL:ssä esiintyneen Antti Suomelan kahden vuoden sopimuksella riveihin. 28-vuotias Espoosta kotoisin oleva keskushyökkääjä pelasi menneellä kaudella Ruotsin pääsarjaa SHL:ää ja voitti koko sarjan pistepörssin.

183 senttiä pitkä Suomela takoi IK Oskarshamin riveissä hurjat tehot. Suomalaissentteri iski 51 otteluun 37 maalia ja yhteensä 66 tehopistettä. Oskarsham pelaa tällä hetkellä SHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Luulajaa vastaan. Oskarsham hävisi ensimmäisen ottelun vieraissa 5-4 -lukemin ja tässä ottelussa Suomela iski tehot 1+2 ja joukkueen toinen suomalaishyökkääjä Ahti Oksanen vastasi 1+1 tehoista.

Oskarshamin runkosarjan loppu meni täysin penkinalle, sillä joukkue hävisi runkosarjan kuudesta viimeisestä ottelusta viisi ja tipahti seitsemännelle sijalle. Joukkue kaksi peliä voittamalla ollut sarjassa neljäs ja pelannut Örebrota vastaan puolivälierissä.

Suomela palasi täksi kaudeksi Eurooppaan pelattuaan neljällä kaudella Pohjois-Amerikassa. Suomela edusti NHL:ssä San Jose Sharksia 51 ottelussa ja teki yhteensä neljä maalia sekä 15 tehopistettä. Viimeisellä kaudella Suomela pelasi Toronto Marliesin riveissä AHL:ää 48 ottelua ja iski 26 tehopistettä.

Lausanne teki myös kaksivuotisen sopimuksen 181 senttisen ruotsalaispuolustaja Christian Djoosin kanssa. 28-vuotias Djoos on Washington Capitalsin seitsemännen kierroksen varaus kesältä 2012. Vasemmalta laukova puolustaja pelasi kahdella edellisellä kaudella EV Zugin riveissä. Tällä kaudella EV Zugissa Djoos iski 52 oteluun 36 tehopistettä. Zug kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Rapperswilin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NL