Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NL

Sveitsin NL-liigassa isojen panosten pelit! – Suomalaistähdet merkittävässä roolissa

HC Luganon maalivahti Mikko Koskinen.
AOP

Sveitsin NL-liigassa eletään ensimmäistä kertaa tämän kauden osalta katkonpaikkoja. NL-liigan pudotuspelien ensimmäinen kierros on edennyt toiselle ottelukierrokselle, kun ECH Klotenin ja Fribourg-Gotteronin kaudet ovat katkolla. Ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon etenevät joukkueet saavat vastaansa NL-liigan runkosarjassa menestyneimmät joukkueet eli Geneve-Servetten tai Biel-Biennen.

Juha Metsolan edustama ECH Kloten on todella pahassa paikassa. Joukkue taipui selvin lukemin 5-1 ensimmäisessä ottelussa SC Bernille. Mikäli suomalaisten edustama Kloten ei onnistu torstaina nappaamaan kotivoittoa Bernistä, niin kausi päättyy tähän.

Metsolan lisäksi joukkuetta edustavat puolustaja Jesper Peltonen sekä hyökkääjät Arttu Ruotsalainen ja Miro Aaltonen. Ruotsalainen onnistui avausottelussa tekemään Klotenin ainoan maalin ylivoimalla Aaltosen esityöstä. Berniä valmentaa HIFK-legenda Toni Söderholm.

Toisessa otteluparissa Mikko Koskisen edustamalla HC Luganolla on mahdollisuus edetä jatkoon Fribourg-Gotteronia vastaan. Lugano voitti ensimmäisen osan vieraissa 2-1 -lukemin. Koskinen torjui tuossa ottelussa 30 kertaa ja Markus Granlund onnistui tekemään Luganon 1-0 -johtomaalin. Granlund oli tekemässä myös esityötä toisen erän lopussa kanadalaishyökkääjä Kris Bennettin iskemään 2-1 -voittomaaliin. Granlund oli runkosarjassa joukkueensa tehokkain pistemies iskemällä 22 maalia ja yhteensä 45 tehopistettä 47 otteluun.

Fribourg-Gotteronia edustaa suomalaisista vain puolustaja Juuso Vainio. Vainio pelasi ensimmäisessä ottelussa ykkösparissa yhdysvaltalaisveteraani Ryan Gundersonin rinnalla, joka pelasi aikoinaan myös Helsingin Jokereissa KHL:ää. Runkosarjassa 31 pistettä 42 otteluun takonut Janne Kuokkanen oli sivussa ensimmäisestä ottelusta.

Ottelut Sveitsissä käynnistyvät kello 21.00 Suomen aikaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NL