Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

CHL

CHL:n puolivälierät käyntiin – Rögle saa Tapparalta kovan haasteen!

Calle Clang pelaa Rögle BK:n maalilla ja on Anaheim Ducksin varaus.
AOP

Jääkiekon Mestarien liigassa eli CHL:ssä on edetty siihen pisteeseen, että jäljellä on enää kahdeksan parasta joukkuetta. Tiistaina pelataan kolme neljästä puolivälierästä, kun vain ruotsalaisia ja suomalaisia joukkueita on tulessa. Viime kauden CHL-finalistit Rögle BK ja Tampereen Tappara kohtaavat puolivälierien ensimmäisessä osassa Ängelholmissa.

Viime kaudella CHL:n mestaruutta juhlinut Rögle BK saa todella kovan haasteen CHL:n puolivälierävaiheessa. Rögle BK kohtaa puolivälierässä viime talven CHL-finaalivastustajansa Tampereen Tapparan. Ottelu käynnistyy 19.05.

Kanadalaisvalmentaja Cam Abbottin luotsaama Rögle BK on ollut tällä kaudella melkoisessa liemessä SHL:ssä. Rögle on sarjassa vasta 11, kun sarjaa on pelattu jo 22 kierrosta. Suoraan pudotuspelipaikkaan matkaa on toki vain neljä pistettä, mutta sarjan kärkijoukkue Växjö Lakersiin eroa on jo 16 pistettä.

SHL:ssä joukkueen tehokkain pelaaja on ollut kanadalaissentteri Adam Tambellini. Kanadalainen on tehnyt 21 otteluun 19 tehopistettä. Detroit Red Wingsin varaamat William Wallinder ja Marco Kasper ovat lähellä kärkeä, sillä ruotsalaispuolustajalla on koossa 15 pistettä, ja itävaltalaissentterillä 12 tehopistettä.

Joukkueen suomalaispuolustaja Tony Sundilla on koossa 20 otteluun neljä syöttöpistettä. Tehotilasto on karmiva, sillä Sundin lukema on -14. Joukkueen maalilla Anaheim Ducksin varaama Calle Clang ja Christoffer Rifalk ovat jakaneet torjuntavastuuta. Clang on pelannut SHL:ssä huomattavasti kokenutta virkaveljeään paremmin.

Tappara tulee CHL:n ensimmäiseen puolivälierään hyvistä asetelmista. Joukkue on Liigassa tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa, kun JYP, HIFK ja HPK kaatuivat viime viikolla suoraan varsinaisella peliajalla. Jussi Tapolan valmentama joukkue kaatoi CHL:n neljännesfinaaleissa Sveitsin HC Davosin niukkojen matsien päätteeksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta CHL