Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

Jukurit ryöstöretkelle Ruotsiin? – Luulaja karmeasta putkesta CHL-puolivälierään

Mikkelin Jukurit juhlii maalia CHL:ssä.
AOP

Jääkiekon Mestarien liigassa eli CHL:ssä pelataan pudotuspelien toista kierrosta. Vuorossa on siis puolivälierät ja tällä viikolla pelataan puolivälierävaiheen ensimmäiset ottelut. Tiistaina vuorossa on kolme ottelua ja mukana on vain ruotsalaisia sekä suomalaisia joukkueita. Neljän puolivälieräpari käynnistää pelinsä keskiviikkona. Tiistain yksi käynnistyvä pari on Luulajan ja Mikkelin Jukurien välinen taistelupari, joka on jo toisilleen tuttu entuudestaan.

CHL:n puolivälierävaihe pitää sisällään neljä mielenkiintoista otteluparia. Yksi mielenkiintoisimmista suomalaisittain katsottuna on Mikkelin Jukurien ja SHL:n huippuseura Luulajan välinen ottelupari. Otteluparin ensimmäinen osa pelataan Ruotsissa tiistaina ja ottelu käynnistyy kello 20.05.

Ruotsalaisvalmentaja Thomas Berglundin johtama Luulaja on SHL:ssä tällä hetkellä yhdeksännellä sijalla. Joukkueella on 23 ottelun jälkeen koossa 31 pistettä ja matkaa suoraan pudotuspelipaikkaan on neljä pistettä. Kuudetta sijaa sarjassa pitää hallussaan Örebro.

Berglundin valmentamalla joukkueella on ollut hieman heikko kaksi viikkoinen menossa, sillä joukkue on kokenut viisi perättäistä tappiota putkeen. Viimeisessä pelissä joukkue koki sarjakärki Växjö Lakersia vastaan tylyn 7-2 -vierastappion. Viiden ottelun tappioputken aikana Luulaja on kerännyt vain yhden pisteen, kun joukkue hävisi vasta rangaistuslaukauskilpailun jälkeen Skellefteålle viime torstaina 3-2 -lukemin.

Luulaja ja Olli Jokisen valmentama Jukurit kohtasivat toisensa syyskuussa alkulohkossa kahdesti. Näissä otteluissa Luulaja oli selvästi parempi. Ruotsissa pelattu ottelu meni kotijoukkueelle 4-3 -lukemin ja Suomessa pelattu ottelu 5-2 -lukemin.

Jukurit tulee tähän otteluun loistavassa vireessä, sillä joukkue on kerännyt kolmen ottelun voittoputken alleen. Viimeksi joukkue pelasi Liigassa maanantaina, kun Jokisen valmentama ryhmä haki vieraspisteet Helsingin IFK:ta vastaan 3-1 -lukemin. Edelliseen kolmeen peliin joukkue on päästänyt vain kaksi maalia.

Ottelussa tullaan näkemään paljon suomalaisväriä, kun Luulajaa edustaa yhteensä kuusi eri suomalaispelaajaa. Nämä ovat puolustaja Julius Honka sekä hyökkääjät Leo Komarov, Olli Nikupeteri, Joonas Rask, Tomi Sallinen ja Juhani Tyrväinen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL