Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

CHL

Sveitsin suurseura teki selvää jälkeä CHL:ssä! – Puolivälieräparit selvillä

EV Zug Brian O'Neill CHL
AOP

CHL:n eli jääkiekon Mestarien liigan pudotuspelien ensimmäinen kierros on pelattu loppuun. Kahdeksan puolivälieräjoukkuetta on nyt selvillä ja mukana on kaksi suomalaista joukkuetta. Mikkelin Jukurit ja Tampereen Tappara iskivät sveitsiläiset vastustajansa yhden maalin erolla laulukuoroon. Kummallakin joukkueella vastus kovenee merkittävästi puolivälierissä kuten kuuluukin. Keskiviikkona EV Zug selvitti tiensä kahdeksan parhaan joukkoon ja pitää sveitsiläisten lippuja ylhäällä puolivälierissä.

CHL:n kahdeksan parasta joukkuetta ovat selvillä. Nämä saivat viimeisen varmistuksen keskiviikkona, kun Sveitsin suurseura EV Zug pisti kotiyleisönsä edessä Saksan suurseura Red Bull Muncheniä 5-1 -lukemin tukkaan. Tämä tarkoitti sitä, että EV Zug jatkaa puolivälieriin yhteismaalein 10-2.

Kahden viikon päästä alkavissa puolivälierissä parit ovat nyt selvillä. EV Zug kohtaa Tshekin Mountfield HK:n, joka tiputti kaikkien suureksi yllätykseksi SHL:n kestomenestyjä Färjestadt BK:n jatkosta. Yksi pari on täysin ruotsalainen, kun Skellefteå AIK ja Frölunda HC kohtaavat toisensa. Tämän otteluparin voittaja kohtaa välierässä voittajan otteluparista, jossa Luulaja ja Mikkelin Jukurit ottavat mittaa toisestaan.

Neljäs ja samalla viimeinen puolivälieräpari on viime kauden finalistien välinen kohtaaminen. Rögle BK ja Tampereen Tappara kohtaavat toisensa kaksiosaisessa otteluparissa. Tämän otteluparin voittaja saa vastaansa joko EV Zugin tai Mountfieldin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta CHL