Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

Tappara tyylitteli lohkovoittoon CHL:ssä! – Jukurit murskasi Sparta Prahan

Tappara voitti CHL:ssä alkulohkon.
AOP

Viime kaudella Suomen mestaruuden voittanut Tampereen Tappara eteni CHL:n alkulohkovaiheesta c-lohkon voittajana jatkoon! Viime kaudella CHL:ssä finaaliin asti edennyt tamperelaisryhmä murskasi alkulohkon päätöskamppailussa lohkovoitosta joukkueen kanssa taistelleen saksalaisryhmän. Myös Mikkelin Jukurit päätti alkulohkovaiheen tyylillä hakemalla murskaavan vierasvoiton Tshekeistä.

Jussi Ahokkaan valmentama Tampereen Tappara lähtee CHL:n pudotuspeleihin hienoista asetelmista. Tappara voitti c-alkulohkon keräämällä kuudesta ottelusta 15 pistettä. Alkulohkovaiheen päätöskamppailussa joukkue murskasi Tampereen Nokia Areenalla Red Bull Munchenin 4-0 -lukemin. Tappara voitti joukkueiden keskinäiset ottelut alkulohkossa. Tamperelaisilta ottelussa maalinteossa onnistuivat Veli-Matti Savinainen, joka teki kaksi maalia, Ben Thomas ja Casimir Jurgens. Christian Heljanko torjui nollapelin ottamalla 26 koppia.

Olli Jokisen valmentama Mikkelin Jukurit oli varmistanut Tapparan tavoin jatkopaikan jo ennen viimeistä alkulohkovaiheen peliä. Jukurit oli silti merkityksettömässä ottelussa pelipäällä murskaamalla Sparta Prahan vieraissa selvin lukemin6-3. Jukureilta tehomiehenä hääri tuore hankinta Johan Harju, puolustaja Joni Jurmo ja laitahyökkääjä Patrik Puistola. Puistola syötti kolme maalia, Harju kaksi ja Jurmo iski ottelussa tehot 1+1.

Tiistaina päättyneistä alkulohkoista jatkopeleihin eteni kaikkiaan 12 joukkuetta. Keskiviikkona pelataan alkulohkot loppuun ja silloin selviää viimeisetkin joukkueet jatkopeleihin. A-lohkosta jatkoon menivät Luulaja ja Jukurit. B-lohkosta jatkoon menevät EV Zug ja Grizzlys Wolfsburg kävi keskiviikon peleissä miten tahansa. C-lohkosta jatkoon etenee Tappara ja Red Bull Munchen. D-lohkosta jatkaa ennakkosuosikit Rögle BK ja Zurich Lions tiensä pudotuspeleihin.

E-lohkossa Fribourg-Gotteron on varma voittaja jo, mutta Red Bull Salzburg, Tampereen Ilves ja Stavanger Oilers ratkovat mikä joukkue menee jatkoon lohkosta toisena. F-lohkon voitti Ranskan Straubing ennen Färjestadt BK:ta. G-lohkosta jatkoon etenevät Frölunda HC ja Mountfield HK, mutta ykköstila on vielä epäselvä. H-lohkon voitti Skellefteå ennen HC Davosia.

Pudotuspelien ensimmäinen kierros pelataan marraskuun puolivälissä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL