Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

CHL:ssä vain panoksettomia pelejä – Huippujoukkueiden vääntö kruunaa alkulohkon!

Zurich Lionsin pelaajia CHL:ssä.
AOP

CHL:n alkulohkovaihetta on jäljellä 16 ottelua. Tiistaina otteluista pelataan kymmenen ensimmäistä, mutta yhdessäkään pelissä ei ole merkitystä. Jokaisen otteluparin lopputulos on jatkoonpääsyn suhteen merkityksetön, mutta vielä lohkovoitoista käydään taistelua. Yksi illan mielenkiintoisimmista otteluista pelataan Sveitsissä, kun Zurich Lions isännöi Euroopan mittapuulla isossa ottelussa Rögle BK:ta.

Tiistaina CHL:ssä nähdään kymmenen ottelua. Suomalaisjoukkueista tulessa ovat Mikkelin Jukurit ja Tampereen Tappara. Jussi Ahokkaan valmentama Tappara pelaa kotonaan Red Bull Munchenia vastaan ja Olli Jokisen valmentama Jukurit matkaa Tshekkiin Sparta Prahan vieraaksi. Tappara ja RBM pelaavat ottelussa lohkovoitosta, sillä kumpikin joukkue on 12 pisteessä ennen päätöskierrosta. Viikko sitten kirvesrinnat olivat parempia vieraskaukalossa voittolaukauskilpailun jälkeen. Jukureilla ei omassa ottelussa ole enää panosta. Sparta pelaa sen sijaan viimeistä sijaa vastaan, mutta Tanskan Aalborg Pirates tarvitsee pisteitä Luulajaa vastaan, jotta joukkue voisi nousta Spartan edelle käsi Tshekin suurseuran pelissä miten tahansa.

Tiistain mielenkiintoisin peli käydään Sveitsissä, kun Rikard Grönborgin valmentama Zurich Lions kohtaa kotijäällään Rögle BK:n. Joukkueen pelasivat toisiaan vastaan viikko sitten Ruotsissa ja tuolloin Rögle oli parempi lukemin 3-2 jatkoajalle venyneessä ottelussa. Mikäli Lions voittaa ottelun varsinaisella peliajalla vie Sveitsin suurseura koko alkulohkon nimiinsä. Lionsin alkukausi ei ole NL:ssä ollut paras mahdollinen, sillä seitsemästä ottelusta tilille on kertynyt vain neljä voittoa ja edellisessä pelissä joukkue taipui Geneve-Servetten vieraana 3-2 -lukemin. Rögle tulee tiistain otteluun kahden ottelun tappioputkessa. Viikonloppuna Växjö Lakers oli kotonaan Rögleä vahvempi 4-1 -lukemin.

CHL:n alkulohkojen osalta merkitykselliset pelit pelataan keskiviikkona, kun Antti Pennasen valmennukseen siirtynyt Tampereen Ilves pelaa jatkopaikasta. Ilves tarvitsee Stavangerin vieraista voiton ja Fribourg-Gotteronin kotivoiton Red Bull Salzburgista edetäkseen jatkoon. Suomalaisjoukkueista menee varmasti Jukurit ja Tappara jatkoon, ja Turun Palloseura tulee varmasti jäämään alkulohkovaiheeseen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL