Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

CHL:ssä kovien panoksien ilta – Ilves tähyää jatkopeleihin!

Tampereen Ilves, CHL, Jani Nyman
AOP

CHL:ssä eli jääkiekon Mestarien liigassa pelataan alkulohkovaihe loppuun keskiviikkona. Luvassa on kuuden ottelun kierros, jossa kahdessa pelissä on vielä jatkopaikkojen suhteen panosta. Suomalaisjoukkueista Turun Palloseura ja Tampereen Ilves ovat tulessa. Ilveksellä on vielä panoksia pelissään, kun taas TPS tekee Saksaan turistivierailun. TPS on ainut varma joukkue suomalaisista, joka ei jatkopeleihin yllä.

Tampereen Ilves pelaa keskiviikkona Norjassa Stavanger Oilersia vastaan CHL:n jatkopelipaikasta. Antti Pennasen valmennukseen viikko sitten siirtynyt joukkue tarvitsee voiton vierasottelustaan, jotta joukkueella säilyy mahdollisuudet päästä jatkoon. Voiton lisäksi Ilves tarvitsee apua Sveitsin suurseura Fribourg-Gotteronilta, joka on jo varmistanut lohkon voiton. Fribourgilta odotetaan voittoa Red Bull Salzburgista. Joukkueet kohtasivat viime viikolla toisensa ja tuolloin Fribourg oli vieraissa 1-0 -lukemin parempi. Ilves voitti viikko sitten Tampereella pelatussa ottelussa Oilersin 4-1 -lukemin.

Mikäli Fribourg onnistuu kaatamaan RBS:n, niin Ilveksen ottelun voittaja menee jatkopeleihin lohkosta toisena. Mikäli RBS kaataa Sveitsin suurseuran, niin molemmat joukkueet ovat jo jatkossa. Norjassa Ilveksen peli käynnistyy kello 19.30 ja Sveitsissä jälkimmäinen kamppailu kello 20.45.

Suomalaisjoukkueista Tampereen Tappara ja Mikkelin Jukurit ovat jo jatkossa. TPS pelaa omassa ottelussaan vailla panosta. Jussi Ahokkaan valmentama miehistö on varmasti kolmas kävi päivän peleissä miten tahansa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL