Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

Mikkelin Jukurit rutiinivoittoon Tanskassa – Tähtimaalivahti palasi vakuuttavasti!

Mikkelin Jukurien Frans Tuohimaa.
AOP

Mikkelin Jukurit otti tukevan otteen CHL:ssä jatkopaikkaan, kun joukkue haki Tanskasta täydet pisteet selvällä voitolla Aalborg Piratesista. Jukurit on neljän alkulohkon ottelun jälkeen toisena Luulajan jälkeen joka on jo varmistanut paikkansa jatkopeleissä. Jukurit tulee taistelemaan jatkopaikasta yhdessä Tshekin suurseuran kanssa lokakuussa. Silloin joukkueet kohtaavat toisensa kahdesti.

Olli Jokisen valmentama Mikkelin Jukurit otti hienon voiton Liiga-kauden kenraalista, kun Aalborg Pirates kaatui CHL:n alkulohkon neljännessä ottelussa. Jukurit haki vierasvoiton tyylikkäällä 3-0 -voitolla. Tähtimaalivahti Frans Tuohimaa palasi yhden ottelun tauon jälkeen tolppien väliin ja torjui tyylikkään nollapelin. Suomalainen maailmanmestari ja olympiavoittaja tarvitsi tähän 14 torjuntaa.

Jukureilta maalinteossa onnistuivat avauserässä Niko Huuhtanen ja Miikka Pitkänen. Ottelun kolmannen ja samalla viimeisen osuman toisessa erässä iski Pekka Jormakka. Huuhtanen ja Pitkäsen 2-0 -osuman syöttänyt Samu Tuomaala omaavat NHL-varaukset. Huuhtanen on Tampa Bay Lightningin varaama laitahyökkääjä ja Tuomaala Philadelphia Flyersin. Tuomaala pelaa tämän kauden lainalla Jukureissa.

Aalborg Piratesin osalta visiitti CHL:ssä on ollut varsin tyly. Joukkue voitti suurena yllätyksenä heti ensimmäisen pelin Sparta Prahan vieraana, mutta tämän jälkeen on tullut kolmesti tappio. Kaksi alkulohkon viimeistä ottelua joukkue pelaa SHL:n suurseura Luulajaa vastaan. Mikäli Luulaja ei lähetä Tanskan reissulle junioriporukkaa, niin suurella todennäköisyydellä Aalborgin pistesaalis jää kolmeen.

Tanskan pääsarjassa Aalborg Pirates aloittaa kauden perjantaina Esbjergiä vastaan kotiottelulla. Jukurit kohtaa Liigan ensimmäisessä ottelussaan Kouvolan KooKoon keskiviikkona.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL