Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

Tupsukorvien tehottomuus maksoi voiton CHL:ssä

Tampereen Ilves koki tappion CHL:ssä Red Bull Salzburgille.
AOP

Tampereen Ilvekselle kävi kylmät Nokia Areenalla sunnuntaina pelatussa CHL:n alkulohkon neljännessä ottelussa. Ilves oli kahdesta kentällä nähdystä joukkueesta hallitsevampi osapuoli, mutta tehottomuus vaivasi Jouko Myrrän valmentamaa joukkuetta. Tällä hetkellä Ilveksen jatkopaikkaan tarvitaan jo pieni ihme.

Tampereen Ilves taipui Nokia Areenalla CHL:n alkulohkovaiheen neljännessä ottelussa Itävallan suurseura Red Bull Salzburgille 2-1 -lukemin. Ottelussa pelattiin pitkän kaavan mukaan, sillä peli ratkesi vasta voittolaukauskilpailun yhdeksännellä kierroksella vieraiden eduksi.

Red Bull Salzburgilta ottelussa varsinaisella peliajalla maalinteossa onnistui itävaltalaishyökkääjä Thomas Raffl, joka yllätti heti ottelun ensi minuuteilla Ilveksen tshekkimaalivahti Marek Langhamerin. Ottelussa seuraavaa maalia saatiin odottaa aina kolmannen erän alkuun. Tuolloin Ilveksen Joona Ikonen onnistui alivoimalla ohittamaan vieraiden maalilla erinomaisesti pelanneen Atte Tolvasen. Rangaistuslaukauskilpailussa lopulta vieraiden sankariksi nousi vielä viime kaudella Oulun Kärpissä kiekkoillut kanadalaishyökkääjä Troy Bourke. Bourke iski pilkkukisassa kolme maalia neljästä yrityksestä.

Ilves voi tappiosta etsiä syytä suoraan peilistä, sillä joukkue pääsi kolmannessa erässä pelaamaan ylivoimaa kymmenen minuuttia, mutta ei onnistunut kertaakaan viidellä ylivoimalla maalinteossa. Avauserässä ja päätöserässäkin joukkue sai mies ylivoimaa kertaalleen, mutta Tolvanen otti isoja torjuntoja vieraiden maalilla.

Ilves pelaa lokakuussa kaksi ottelua Norjan suurseura Stavanger Oilersia vastaan. Ilveksen on voitettava molemmat pelit varsinaisella peliajalla ja toivottava, että Fribourg-Gotteron hoitaa omissa otteluissaan Red Bull Salzburgin. Tällä tavalla Jouko Myrrän valmentama joukkue voi nousta jatkopeleihin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL