Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

Suomalaisjoukkueilla isot panokset CHL:ssä – Jatkopaikat jaossa!

Tappara juhlii CHL:ssä maalia kaudella 2021-22
AOP

Tiistain ja keskiviikon aikana pelataan CHL:n toiseksi viimeiset alkulohkojen ottelut. Suomalaisista joukkueista käytännössä kaikilla on vielä loistavat mahdollisuudet jatkoon, mutta se vaatii onnistumisia. Tampereen Tapparalla ei ole alkulohkovaiheessa enää pelattavaa, kun jatkopaikka on jo varma neljän pelin jälkeen.

Tiistaina ja keskiviikkona pelataan yhteensä 16 CHL-ottelua. Tiistaina tulessa ovat suomalaisjoukkueista Mikkelin Jukurit ja Tampereen Ilves. Keskiviikkona Turun Palloseura pelaa kotiottelun saksalaisia vieraita vastaan, kun taas Tampereen Tappara lähtee Saksaan vieraspelimatkalle.

Tiistain otteluista Olli Jokisen valmentama Jukurit pelaa Tshekin suurseura Sparta Prahaa vastaan jatkopaikasta. Joukkueilla piste-eroa Jukurien hyväksi kolme pistettä neljän ottelun jälkeen ja mikäli Jukurit kaataa Spartan sekä Luulaja hoitaa Aalborg Piratesin, niin Jukurien jatkopaikka on varma.

Tampereella Ilves isännöi Norjan suurseura Stavanger Oilersia ja tarvitsee ottelusta täydet kolme pistettä. Jouko Myrrän valmentama joukkue oli CHL:n neljässä ensimmäisessä ottelussa melko tehoton, mutta Liigassa sarjakärjen vire on ollut parempaa. Ilves on e-lohkonsa viimeinen ja tarvitsee voiton varsinaisella peliajalla ja Sveitsin Fribourg-Gotteronin voiton Red Bull Salzburgista.

Keskiviikkona TPS tarvitsee voiton Grisslys Wolfsburgista, sillä joukkue on pisteen saksalaisia perässä. Lohkon voitto menee suurella todennäköisyydellä EV Zugille, joka kohtaa kahdessa viimeisessä ottelussaan Slovenian HK Olimpija Ljubjanan. Tappara ja Red Bull Munchen lähtevät omiin otteluihinsa taistelemaan alkulohkon voitosta. Saksan suurseuralla on piste enemmän kuin Tapparalla ennen kahta viimeistä ottelua, joten jos RBM voittaa kotonaan varsinaisella, niin ensi viikon ottelu on merkityksetön.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL