Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

Tässä suomalaisjoukkueiden lohkot CHL:ssä – Hienoja otteluja luvassa!

Rögle vs. Tappara CHL finaalissa 2022
AOP

CHL:n eli jääkiekon Mestarien liigan alkulohkot ensi kaudelle on arvottu. Turnauksessa on mukana yhteensä 32 joukkuetta, eli alkulohkovaiheessa on kahdeksan neljän joukkueen lohkoa. Suomalaisjoukkueita on turnauksessa mukana totutusti neljä kappaletta.

Suomen mestari Tampereen Tappara, Liigan finaaleihin edennyt Turun Palloseura, SM-pronssia voittanut Tampereen Ilves ja Liigan runkosarjassa toiseksi tullut Mikkelin Jukurit pelaavat ensi kaudella CHL:ssä.

Viime kaudella näistä joukkueista TPS ja Tappara olivat mukana. Tappara selvitti tiensä aina pudotuspeleihin saakka, jotka päättyivät finaaliin, jossa Rögle BK oli parempi 2-1 -lukemin.

Ruotsista tässä turnauksessa on mukana viisi joukkuetta. Rögle BK:n lisäksi mukana ovat Skellefteå AIK, Färjestadt BK, Frölunda HC ja Luulaja. Färjestad kaatoi Luulajan SHL:n finaaleissa tänä vuonna seitsemässä pelissä voitoin 4-3. Runkosarjassa SHL:n mestari oli kuudes kaataen matkalla finaaleihin sekä runkosarjan voittaja Röglen ja runkosarjassa kolmanneksi sijoittuneen Skellefteån.

Ruotsin lisäksi viisi joukkuetta tulee Sveitsistä. Sveitsin joukkueista mukana ovat EV Zug, HC Davos, Fribourg, Rapperswil-Jona ja Zurich Lions.

Suomalaisjoukkueet pelaavat mielenkiintoisissa lohkoissa. Olli Jokisen valmentama Jukurit pelaa a-lohkossa Luulajaa, Sparta Prahaa ja Aalborg Piratesia vastaan. TPS kohtaa b-lohkossa EV Zugin, Grizzlys Wolfsburgin ja Slovenian HK Olimpija Ljubljanan. C-lohkossa Tappara pelaa Saksan Red Bull Muncheniä, Sveitsin Rapperswil-Jonaa ja Slovakian Slovan Bratislavaa vastaan. Ilves pelaa e-lohkossa. Ilves kohtaa kahdesti alkulohkossa Itävallan Red Bull Salzburgin, Sveitsin Fribourg-Gotteronin ja Norjan suurseura Stavanger Oilersin.

Turnauksen kaksinkertainen alkulohko käynnistyy syyskuun ensimmäisenä päivänä. Turnauksen loppuottelu pelataan 18. helmikuuta ja tuo ottelu pelataan lauantaipäivänä ensimmäistä kertaa CHL:n historiassa. Turnauksessa palkintorahaa jaetaan yli 3,5 miljoonaa euroa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL