Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2024

Naisleijonat lähti kohti jo kerran peruttuja jääkiekon MM-kisoja – ”Kaikkea voi edelleen sattua”

Naisleijonat ovat matkalla MM-kisoihin
AOP

Naisten jääkiekkomaajoukkue ja fanit kokivat ikävän yllätyksen viime toukokuussa, kun jääkiekon MM-kisat peruttiin jo toista vuotta putkeen. Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että MM-kisat saadaan järjestettyä. Naisleijonat ovat tänään tiistaina aloittaneet matkansa kohti Kanadaa ja joukkueen maalivahti Meeri Räisänen kommentoi tunnelmiaan Keskisuomalaisen podcastissä:

– Testausprosessi (Covid-19 taudin) ja karanteenit olivat jo tuttua hommaa. Nyt on vaan käytännössä toistettu samat asiat kuin keväällä. Eväät on pakattu matkaa varten, Räisänen kommentoi.

Maalivahti viittaa kevään tapahtumiin, jolloin MM-kisat peruttiin vain päivää ennen, kun naisleijonien oli määrä matkata paikan päälle Kanadaan. Räisänen kertoo vältelleensä mahdollisia altistumispaikkoja kesän aikana, jotta kisamatka ei vaarantuisi:

– Kyllä on keväästä asti yrittänyt vältellä massatapahtumia ja paikkoja joissa voisi altistua. Kyllä aika eristyksissä on saanut tätä arkea vetää, Räisänen kertoo.

Podcastissä selviää myös että MM-kisojen koronatoimet ovat todella tiukat. Hotellin ulkopuolella liikkuminen on kielletty ja pelaajille asennetaan seurantarannekkeet, joilla seurataan liikkumista ja pystytään havaitsemaan altistumiset. Suomalaismaalivahtia tiukka seuranta ei kuitenkaan haittaa:

– Naisille arvokisat on isoin juttu. Kärjistäen sitä tekee mitä tahansa, jotta pääsee pelaamaan, Räisänen muotoilee.

Jos kaikki menee tällä kertaa suunnitelmien mukaan, jääkiekon naisten maailmanmestaruuskilpailut pelataan 20.–31. elokuuta 2021 Kanadan Calgaryssä, Albertassa.

Lähde: Keskisuomalaisen podcast

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta MM-kisat 2024