Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2024

Katkera päätös Leijonien kisoille – Ruotsi sensaatiomaisesti välieriin

Minnesota Wildia edustava Joel Eriksson Ek ratkaisi voiton Ruotsille MM-puolivälierässä. Emil Larmi oli Suomen maalilla voimaton.
AOP

Suomen ja Ruotsin välinen puolivälieräkamppailun Tshekin jääkiekon MM-kilpailuissa venyi jatkoajalle. Suomi nousi sensaatiomaisella ottelussa jatkoajalle vauhdikkaan kolmannen erän lopulla, mutta taipui jatkoajalla Ruotsille, joka onnistui ylivoimalla voittomaalinteossa. Suomelle kisat ovat toiset putkeen ilman mitalipelejä.

Jukka Jalosen valmentama Suomen jääkiekkomaajoukkue taisteli, mutta lopulta taipui. Sam Hallamin valmentama Ruotsi oli jääkiekon MM-kisojen puolivälierässä parempi lopulta jatkoajalle venyneessä ottelussa 2-1 -lukemin.

Ruotsin voittomaalin ohjasi 4-3 -ylivoimalla Minnesota Wildin tähtihyökkääjä Joel Eriksson-Ek. Eriksson-Ek teki maskia Suomen maalilla erinomaista ottelua pelanneelle Emil Larmille ja pääsi ohjaamaan Tampa Bay Lightningia edustavan Victor Hedmanin vedon maaliin.

Varsinaisella peliajalla maalit nähtiin vasta kolmannessa erässä. Ruotsi siirtyi ottelussa johtoon alle viisi minuuttia ennen päätöstä Rasmus Dahlinin viimeistelyllä. Suomi nousi kuitenkin ottelussa tasoihin ilman maalivahtia vain 57 sekuntia ennen kolmannen erän päätöstä, kun Hannes Björninen ohjasi tasoituksen lähietäisyydeltä.

Suomen ykköstähti Larmi torjui kamppailussa yhteensä 33 kertaa ja Ruotsin maalivahti Filip Gustavsson otti yhteensä 19 koppia.

Ruotsi kohtaa omassa välierässään lauantain iltapäiväottelussa kisaisäntä Tshekin. Myöhemmässä välierässä kohtaavat Kanada ja Sveitsi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta MM-kisat 2024