Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Leijonat

Suomen yllätys Kanadaa vastaan suli avauserän jälkeen käsiin

Kanada Suomi 20.8.2021
AOP

Suomi järkytti Kanadaa vahvalla alullaan, mutta naisjääkiekon ykkösmaa otti lopulta kolme pistettä 5-3-lukemin.

Suomi aloitti ottelun todella terävästi ja Kanadan maaliverkko pölisi jo reilun kahden minuutin kohdalla, kun Nelli Laitisen kaukolaukaus upposi kanadalaispelaajan kropasta sisään. Syöttö merkattiin Sofianna Sundelinille. Suomen ote jatkui vahvana ja Kanada sortui jäähyihin. Suomi pääsi kahden naisen ylivoimalle ja Minnamari Tuominen pommitti upean maalin Jenni Hiirikosken syötöstä.

Kanada sai tapettua seuraavat kaksi alivoimaansa ja pääsi kertaalleen itsekin ylivoimalle. Sen ote parani muutenkin erän edetessä ja se loi painetta hyökkäyspäähän ja hallitsi kiekkoa. Suomen laadukas peli piti kuitenkin tilanteen hallussa ja kahden maalin johdon Naisleijonien näpeissä.

Toisessa erässä Kanada näytti todelliset kyntensä. Se hallitsi peliä mielin määrin, eikä Suomi meinannut päästä edes omalta alueeltaan pois. Toisen erän pitkä vaihtomatka vielä vaikeutti kaikkea. Suomen kahden maalin johto kesti ihan erän lopulle saakka, kunnes Kanada iski kahdesti 20 sekunnin sisään Jamie Rattrayn ja Marie-Philip Poulinin maaleilla.

Suomi kesti enemmittä takaiskuitta kuitenkin erän loppuun saakka 25 torjuntaa napanneen maalivahti Anni Keisalan johdolla.

Päätöserässä Kanada osoitti suuruutensa. Ensin Erin Ambrose vei kisaemännät kertaalleen johtoon ja vaikka Suomi tasoittikin Elisa Holopaisen maalilla, Kanada vastasi uudella johtomaalilla vain 25 sekuntia myöhemmin. Sarah Fillierin maalista Suomi ei enää noussut ja Brianne Jennerin tyhjiin tekemä viides maali oli enää kosmetiikkaa.

Edit klo 3.37: Korjattiin otsikko.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Leijonat