Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2024

Uskomaton osuma varmisti jatkopaikan! – Tshekki pelaamaan MM-kullasta kotikisoissa

Tshekin Pavel Zacha viimeisteli voittomaalin ohi Yhdysvaltain Charlie Lindgrenin.
AOP

Jääkiekon MM-kilpailuissa on neljä parasta joukkuetta selvillä Tshekin Prahassa ja Ostravassa pelattavassa turnauksessa. Prahassa pelattiin torstain myöhäisillassa todella jännittävä ottelu kisaisäntä Tshekin ja Yhdysvaltain välillä. Ottelussa oli rutkasti maalintekopaikkoja, mutta kamppailussa nähtiin vain yksi maali.

Radim Rulikin valmentama Tshekin jääkiekkomaajoukkue on selvittänyt tiensä kotikisoissa neljän parhaan maan joukkoon. Tshekki kaatoi turnauksen puolivälierässä kovien odotusten kanssa turnaukseen saapuneen John Hynesin valmentaman Yhdysvaltain maajoukkueen 1-0 -lukemin.

Tshekin voittomaali syntyi toisessa erässä ylivoimalla, kun maskia Yhdysvaltain maalilla tehnyt Boston Bruinsin huippuhyökkääjä Pavel Zacha ohjasi kiekon ohi Washington Capitalsia edustavan Charlie Lindgrenin. Maali oli toista kisaotteluaan pelaavalle tshekkihyökkääjälle kisojen ensimmäinen. NHL:n pudotuspeleissä hyökkääjä teki yhden maalin.

Kamppailussa nähtiin lukuisia maalintekopaikkoja ja Yhdysvallat haki tiukasti tasoitusta koko kolmannen erän, mutta Anaheim Ducksia edustava Lukas Dostal piti maalinsa koskemattomana. Dostalille nollapeli 1-0 -voitolla oli jo turnauksen toinen ja Tshekin joukkueelle kolmas. Petr Mrazek nollasi joukkueen maalilla Itävallan alkulohkon ottelussa.

Dostalille kertyi ottelussa yhteensä 36 koppia. Lindgren torjui 27 kertaa Yhdysvaltain maalilla.

Tshekki kohtaa turnauksen välierässä lauantaina Suomen kaataneen Ruotsin. Myöhemmässä välierässä Kanada kohtaa Sveitsin. Suomen a-lohkosta välieriin selvitti tiensä kolme parasta joukkuetta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta MM-kisat 2024