Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2024

Iso-Britannian vuosikymmenien tappioputki poikki – Kanada tarrasi viimeiseen oljenkorteen

Iso-Britannia juhlii
AOP

Kevään MM-kisoja ei voi kutsua ainakaan tylsiksi. Yllätyksiä on ropissut päivittäin ja osa ennakkosuosikeista on tarponut todella syvällä.

Yllätykset jatkuivat myös keskiviikon iltapelissä, kun Iso-Britannia pääsi vihdoin juhlimaan voittoa MM-kisojen A-tasolla.

Brittien edellisestä MM-voitosta varsinaisella peliajalla ehti vierähtää peräti 59:n vuotta, mutta 3 – 4 -yllätysvoitto Valko-Venäjästä katkaisi vihdoin häpeällisen putken. Britannia johti ottelua parhaimmillaan jo 1 – 4, mutta Valko-Venäjän kolmannen erän kiri säilytti jännityksen loppusummeriin asti.

B-lohkossa Kanada tarrasi kiinni viimeiseen oljenkorteen jatkopaikan suhteen. Tappio Norjalle olisi ollut kuolinisku jatkohaaveille, mutta kanukit pusersivat väkisin voiton lukemin 4 – 2.

Turnaus jatkuu tänään neljällä ottelulla. A-lohkon päiväpelissä lohkokärki Slovakia mittaa sveitsiläisten tarkkuuden päivällä. Iltapelissä kohtaavat Ruotsi ja Tshekki.

B-lohkossa USA ja Latvia pelaavat päivällä molemmille tärkeässä ottelussa. Latvia olisi voitolla hyvin lähellä varmaa jatkopaikkaa, USA puolestaan nousisi neljän joukkoon. Iltapelissä Leijonilla ei ole varaa lepsuiluun Italiaa vastaan. Tappio lohkon heittopussille tietäisi kimuranttia loppua alkulohkon osalta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta MM-kisat 2024