Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

MM-kisat 2023

Kazakstanin voitolla dramaattiset seuraukset – Kanada jäämässä ulos pudotuspeleistä

Kazakstan voitti Saksan
AOP

Jääkiekon MM-kisat jatkuivat yllätyksellisinä, kun Kazakstan kaatoi keskiviikon päiväpelissä Saksan maalein 3 – 2. Kazakstanin voitto oli surkea uutinen jääkiekon mahtimaa Kanadalle, jonka jatkopaikka alkaa olemaan todellisessa vaarassa. Kanada ei ole koskaan jäänyt ulos MM-kisojen pudotuspeleistä, joten toteutuessaan kyseessä on jättimäinen yllätys.

Kazakstanin voitto Saksasta oli erityisen olennainen. Kanadan ero nelospaikkaan venyi seitsemään pisteeseen, minkä kuromiseen tarvitaan vähintään kolmea ottelua. Jos Kazakstan olisi hävinnyt, ero olisi ollut kuusi pistettä – eli teoriassa kahdessa ottelussa kurottavissa.

Kanada on pelannut kolme seitsemästä alkulohkopelistä ja hävinnyt niistä jokaisen. Jos kaksi joukkuetta nelikosta Latvia, Suomi, Kazakstan ja USA voittaa edes yhden lopuista otteluistaan, on Kanadan voitettava jokainen neljästä jäljellä olevasta ottelustaan. Käytännössä Kanadan on siis kirjattava pelkkiä voittoja tästä eteenpäin.

Kanadan turnaus saattaa saada sinettinsä jo tänään illalla, kun se kohtaa kolme pistettä enemmän keränneen Norjan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2023