Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2024

MM-kisoissa jälleen yllätys – nyt kaatui kisojen suurin suosikki

Slovakia yllätti Venäjän
AOP

Latvian MM-kisoissa on nähty joukko melkoisia yllätyksiä. Ruotsi on ottanut kuonoon Tanskalta ja Valko-Venäjältä, Kanada on hävinnyt Latvialle, Tshekki Sveitsille ja Leijonat Kazakstanille. Venäjä liittyi mukaan kompuroiviin jättiläisiin häviämällä maanantaina Slovakialle.

Slovakia vastasi ottelun avausmaalista, kun Milos Kelemen vie joukkueensa johtoon ottelun puolivälissä. Venäjä tasoitti kuitenkin nopeasti – Alexander Barabanov iski ylivoimalla vain reilu minuutti avausmaalin jälkeen.

Kolmannessa erässä oli Slovakian vuoro hyödyntää vastustajan jäähyily. Martin Gernat iski Slovakian johtoon ajassa 53:19 ja Marek Galoda viimeisteli tyhjiin 3 – 1 -voittolukemat.

Venäjä lähti MM-kisoihin turnauksen suurimpana suosikkina. Slovakian saavutukset 2000-luvulla ovat tiedossa, mutta viime vuosina maa ei ole kuulunut kiekkokartan kuumimpiin paikkoihin. Voitto Venäjästä oli kuitenkin sille näissä kisoissa jo kolmas yhtä monesta ottelusta ja slovakit ovatkin vahvasti matkalla kohti pudotuspelejä.

Toisessa päiväottelussa Latvia kukisti Italian maalein 3 – 0. Illalla pelataan vielä kaksi ottelua, joista etenkin Saksan ja Kanadan kohtaaminen on kutkuttava. Kanada on hävinnyt kaksi ensimmäistä otteluaan ja tappiolla pudotuspelipaikka alkaisi olemaan aidosti uhattuna. Illan toisessa ottelussa vastakkain asettuvat Tshekki ja Valko-Venäjä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta MM-kisat 2024