Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2024

Nyt jysähti! – MM-kisojen musta hevonen sai supervahvistuksen

Nashville Predatorsin Roman Josi pelasi hurjan kuukauden NHL:ssä
AOP

Sveitsin jääkiekkomaajoukkue hakee Tshekin Prahassa ja Ostravassa pelattavissa jääkiekon MM-kilpailuissa paluuta mitalikantaan. Sveitsi on saavuttanut jääkiekon MM-kilpailuissa 2010-luvun alun jälkeen kaksi hopeaa. Joukkue on kärsinyt finaalitappiot Ruotsille sekä 2013-, että 2018 MM-kilpailuissa. Tänä vuonna joukkueelta voidaan odottaa jättipottia.

Sveitsin jääkiekkomaajoukkueella on Tshekissä pelattaviin jääkiekon MM-kilpailuihin koossa todella nimivahva joukkue. Joukkueessa pelaa lukuisia NHL-pelaajia ja tuorein vahvistus on käytännössä kovin mahdollinen. Sveitsi saa MM-kilpailuihin mukaan Nashville Predatorsin kapteenina jo useamman kauden toimineen Roman Josin.

33-vuotias vasemmalta laukova puolustaja teki menneellä NHL-kaudella hurjat 85 tehopistettä 82 otteluun. Kaudella 2021-22 taitava puolustaja lähenteli sadan pisteen rajaa, mutta 80 otteluun syntyi vain 96 tehopistettä. Predatorsin tämä kausi päättyi pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle, kun Vancouver Canucks oli kuudessa ottelussa vahvempi voitoin 4-2. Josi iski kuuteen otteluun yhteensä kolme tehopistettä.

Josi on edustanut edellisen kerran maataan MM-kilpailuissa keväällä 2019. Tuolloin kahdeksaan otteluun puolustaja teki maalin ja yhteensä kuusi tehopistettä.

Sveitsin maajoukkueesta löytyy Josin lisäksi puolustuksesta Jonas Siegenthaler, joka on kasvanut NHL:ssä monipuoliseksi puolustajaksi. Siegenthaler edustaa NHL:ssä New Jersey Devilsiä, kuten myös MM-kisoihin lähtenyt ykkössentteri Nico Hischier sekä maalivahti Akira Schmid. NHL-apuina mukana ovat näiden lisäksi Chicago Blackhawksin syvyyshyökkääjä Philipp Kurashev ja Winnipeg Jetsin voimahyökkääjä Nino Niederreiter.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta MM-kisat 2024