Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jatkuuko sensaatiomainen vire? – NHL:n mestarisuosikki tiukkaan paikkaan

Edmonton Oilers kohtaa Vancouver Canucksin
AOP

NHL:n pudotuspeleissä käynnistyy toisen kierroksen osalta neljäs ja samalla viimeinen ottelusarja varhain torstaiaamuna Suomen aikaa. Ottelusarjassa kohtaavat kaksi Tyynenmeren divisioonan kärkijoukkuetta, kun divisioonan ykkönen Vancouver Canucks kohtaa kakkoseksi sijoittuneen Edmonton Oilersin. Ottelusarjasta voidaan odottaa todella kovaa taistelua kahden kanadalaisjoukkueen välillä.

Kris Knoblauchin valmentama Edmonton Oilers on tällä hetkellä yksi NHL:n suurimmista mestarisuosikeista. Tämä tunne vahvistui erinomaisesti sujuneen ensimmäisen kierroksen jälkeen, kun Oilers kaatoi Jim Hillerin valmentaman Los Angeles Kingsin viidessä ottelussa.

Rick Tocchettin valmennukseen kesken viime kauden siirtynyt Vancouver Canucks on ollut yksi tämän kauden valopilkuista. Joukkue taisteli pitkään koko NHL:n läntisen konferenssin voitosta runkosarjassa, mutta loppukauden pieni puhallus vei Dallas Starsin edelle.

Canucks oli ensimmäisellä kierroksella Oilersin tavoin täydellinen vierasjoukkue voittamalla Nashville Predatorsia vastaan kaikki kolme vierasottelua. Canucks selvitti Andrew Brunetten valmentaman joukkueen tarjoaman haasteen kuudessa ottelussa.

Canucksin suurin murhe pudotuspeleissä löytyy maalinsuulta, kun runkosarjassa loukkaantunut Thatcher Demko palasi runkosarjan lopulla tolppien väliin, mutta loukkaantui ensimmäisessä ottelussa Predatorsia vastaan.

Tämän jälkeen maalilla paikan otti Casey DeSmith, joka loukkaantui ja nyt joukkueen aloittavana maalivahtina toimii latvialainen Arturs Silovs. Tulokasmaalivahti on torjunut kuitenkin erinomaisesti joukkueen maalilla ja päätti ensimmäisen kierroksen ottelusarjan nollapeliin.

Oilersin maalivahtikuviot ovat selvillä, sillä kanadalaismaalivahti Stuart Skinner aloittaa ilman loukkaantumisia jokaisen ottelun Oilersin maalilla.

Oilersista suurin murhe lienee viisikkopuolustamisessa, joka nosti päätään merkittävästi Kingsiä vastaan. Joukkueesta löytyy tehoja aina ja se on selvä, kun Connor McDavid johtaa hyökkäystä leveän taustatulen voimin.

Mikäli Canucks haluaa Oilersin haastaa tarvitsee joukkueen saada ruotsalaistähti Elias Petterssonilta tehoja. Ruotsalainen vaelsi ensimmäisen kierroksen varjojen mailla, kun Canucksin muut pelaajat hoitivat viimeistelyn.

Kanadalaisten välisestä sarjasta voidaan odottaa tiukkaa taistoa, joka lopulta kääntyy Oilersin nimiin kuudessa ottelussa. Mikäli NHL:stä ennakointi kiinnostaa kuuntelumielessä, niin NHL-podcast Kaukosenlaidalla on tästäkin sarjasta tehnyt tiukan ennakon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL