Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com

NHL

Kevään ykköstähti nousi jatkoeräsankariksi! – Sebastian Ahon supertehot valuivat hukkaan

New York Rangersin Vincent Trocheck ja Ottawa Senatorsin Brady Tkachuk.
AOP

NHL:n itäisen konferenssin huippujoukkueet ovat vääntäneet toisen kierroksen ottelusarjaa nyt kaksi kamppailua. New York Rangers johtaa kahden ottelun jälkeen Carolina Hurricanesia voitoin 2-0 ja lähtee hakemaan ryöstöä Raleighista. Rangers on onnistunut voittamaan kaikki kevään kuusi pudotuspeliotteluaan.

Peter Lavioletten valmentama New York Rangers näytti sitkeyttään jääkiekkoliiga NHL:n pudotuspeleissä. Rangers nousi tappioasemasta kolmannessa erässä Carolina Hurricanesia vastaan tasoihin ja lopulta toisessa jatkoerässä voittoon 4-3 -lukemin. Toisessa osaottelussa Rod Brind’Amourin valmentama miehistö oli selvästi hallitsevampi osapuoli, mutta joukkue ei tapojensa mukaan onnistunut ratkaisemaan kamppailua, kun sen aika oli.

Ottelun avauserässä nähtiin kolme maalia. Rangers karkasi johtoon, mutta Hurricanes vastasi kahdella osumalla. Toisessa erässä Rangers nousi ottelussa tasoihin, mutta vieraat karkasivat johtoon ennen päätöserää erän lopulla syntyneellä osumalla. Päätöserässä kotijoukkue nousi ottelussa toistamiseen tasoihin ja sai vielä erän lopulla huiman mahdollisuuden otteluvoittoon ylivoimalla, mutta Rangers ei käyttänyt mahdollisuutta hyödykseen.

Lopulta kotijoukkue ratkaisi ottelun toisen jatkoerän puolivälissä ylivoimalla, kun Vincent Trocheck laukoi lähietäisyydeltä pelivälineen ohi Frederik Andersenin. Tanskalaismaalivahti torjui kamppailussa yhteensä 35 kertaa, kun taas Igor Shesterkin koppasi kiekon 54 kertaa Rangersin maalilla.

Vahvaa kevättä pelaava Trocheck on iskenyt kuuteen otteluun viisi maalia ja yhteensä kymmenen tehopistettä. Varsinaisella peliajalla Rangersilta maalinteossa onnistui kahdesti Alexis Lafreniere ja tasoitusmaalin Trocheckin esityöstä sivakoinut Chris Kreider.

Hurricanesin maaleista kaksi meni Jake Guentzelin nimiin ja kolmas Dmitry Orloville. Sebastian Aho syötti ottelussa kaikki joukkueensa maalit ja on kerännyt kahteen otteluun tehot 0+5.