Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2024

Kova ratkaisu! – superlupaukset ulos Kanadan MM-joukkueesta

Colorado Avalanche taipui Tampa Bay Lightningille. Brandon Hagel teki kaksi maalia.
AOP

Jääkiekon MM-kilpailut käynnistyvät Tshekissä viikonloppuna. Hallitsevana maailmanmestarina Tshekin Prahassa ja Ostravassa käytäviin MM-kilpailuihin lähtee Tampereella kultaa juhlinut Kanada. Kanadalla on tuttuun tyyliin kova joukkue kisoihin, jolta voidaan odottaa ainakin viidettä perättäistä finaalipaikkaa.

Arizona Coyotesia NHL:ssä valmentava Andre Tourigny pääsee jälleen valmentamaan Kanadan jääkiekkomaajoukkuetta jääkiekon MM-kilpailuissa. Tourignylla on mukana MM-kisojen valmennustiimissä Minnesota Wildista potkut saanut Dean Evason, Edmonton Oilersista erotettu Jay Woodcroft ja St. Louis Bluesin apuvalmentaja toimiva Steve Ott.

Kanadan maajoukkueen suurin tähti lienee vuosi sitten NHL:n ensimmäisenä varattu Chicago Blackhawksia edustava Connor Bedard. Vuonna 2005 syntynyt Bedard iski loukkaantumisten täyttämällä tulokaskaudella yhteensä 22 maalia ja yhteensä 61 tehopistettä.

Kanadan maajoukkueen leiriryhmässä vielä viimeisellä viikolla oli mukana Columbus Blue Jacketsin ykköskierroksen varaus Adam Fantilli ja tulevan kesän ykkösvaraus Macklin Celebrini, mutta hyökkääjät jätettiin lopullisesta joukkueesta rannalle. Tämä siitä syystä, kun Tampa Bay Lightningin Nick Paul sekä Brandon Hagel ja Los Angeles Kingsin tähtisentteri Pierre-Luc Dubois ilmaisivat kiinnostuksen MM-kisoihin.

Hagel on kahdella edellisellä kaudella iskenyt NHL:ssä 163 runkosarjaotteluun 56 maalia ja yhteensä 139 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta MM-kisat 2024