Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomaton vire sai jatkoa! – Sebastian Aho upottamassa NY Rangersia

Carolina Hurricanesin Jake Guentzel ja Sebastian Aho.
AOP

Keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa NHL:n pudotuspeleissä pelataan toinen osaottelu New York Rangersin ja Carolina Hurricanesin välisestä ottelusarjasta. Ottelusarjan ensimmäinen kamppailu päättyi maalijuhlien jälkeen Rangersin kotivoittoon, mutta toisessa ottelussa Hurricanes on niskan päällä kahden pelatun erän jälkeen.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes hakee kiivaasti tasoitusta toisen kierroksen ottelusarjalle Peter Lavioletten valmentamaa New York Rangersia vastaan. Toisessa osaottelussa tilanne on kahden erän jälkeen Hurricanesille 3-2.

Hurricanesin tehomiehenä ottelussa on häärännyt suomalaistähti Sebastian Aho, joka on tehnyt esityön kolmeen joukkueensa maaliin. Aholla on viiteen pelattuun erään Rangersia vastaan koossa viisi syöttöpistettä. Jake Guentzel iski kolmesta maalista kaksi ja kolmannesta osumasta vastasi venäläispuolustaja Dmitry Orlov.

Ottelussa Hurricanes karkasi avauserässä johtoon, kun Guentzel ohjasi Ahon vedon ohi vahvaa ottelua pelaavan Rangers-maalivahti Igor Shesterkinin. Rangers nousi avauserässä tasoihin Alexis Lafrenieren kevään ensimmäisellä pudotuspelimaalilla, joka syntyi tarkalla rannelaukauksella oli Frederik Andersenin.

Avauserän viimeisillä sekunneilla Hurricanes siirtyi johtoon Orlovin vedolla hyökkäysalueen aloitusvoiton jälkeen.

Toisen erän alku oli Hurricanesin, mutta loistavista paikoista huolimatta joukkue ei onnistunut 3-1 -maalinteossa. Lopulta erässä Rangerskin sai otetta ja iskettyä tasoitusmaalin. Maali meni jälleen Lafrenieren nimiin, joka sai putata takatolpalta kiekon ohi Andersenin Adam Foxin täydellisestä syötöstä.

Vajaat kaksi minuuttia ennen toisen erän päätöstä Hurricanes kuitenkin karkasi uudestaan johtoon, kun Guentzel osui toistamiseen Ahon esityöstä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL