Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Hurja tulos NHL:n varauslotossa! – ”Tätä ei usein näe…”

Macklin Celebrini Kanadan paidassa.
AOP

NHL:ssä järjestetään jokaisena kesänä nuorten pelaajien varaustilaisuus. Tänä vuonna varaustilaisuus järjestetään juuri NHL-kauden päättymisen jälkeen kesäkuun lopulla Las Vegasissa. Ennen varaustilaisuutta pidetään NHL:n palkintojenjakotilaisuus, jossa palkitaan sarjan parhaat pelaajat pelipaikoittain. NHL:n varaustilaisuuden vuoroarvonta järjestettiin keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa, joten ensimmäisenä varaava joukkue on nyt selvillä.

NHL:n kesän varaustilaisuuden arvontatilaisuus on nyt järjestetty ja ensimmäisenä Las Vegasissa pelaajan pääsee varaamaan San Jose Sharks. Sharks oli koko sarjan ylivoimaisesti heikoin joukkue ja sijoittui ylivoimaisella erolla NHL:n runkosarjan pohjille. Sharksilla oli paras mahdollisuus voittaa ykkösvaraus itselleen ja tämä toteutui.

GM Mike Grier pääsee ensimmäisenä varaamaan kanadalaislupaus Macklin Celebrinin, joka on odotettu ykkösvaraus jo pidemmältä ajalta. Kanadalaisen piti edustaa miesten maajoukkuetta Tshekissä pelattavissa MM-kisoissa, mutta kokeneet pelaajat tiputtivat MM-kisoihin saapumalla Celebrinin ulos joukkueesta.

Toisena varaustilaisuudessa pääsee varaamaan viime kesänä ykkösenä varannut Chicago Blackhawks. GM Kyle Davidsonin uskotaan poimivan venäläishyökkääjä Ivan Demidovin Connor Bedardin rinnalle ykköskenttään. Kolmantena pääsee varaamaan Anaheim Ducks.

NHL:n varauslotto oli ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen sellainen, jossa yksikään joukkue ei noussut tai tippunut yhtäkään sijaa. Varausvuorot menee täysin siinä järjestyksessä kuin joukkueet runkosarjassa sijoittuivat pohjilta ylöspäin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL