Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

U20 MM-kisat 2024

Huippulupaus päästi Saksan piinasta! – Norja tippuu pääsarjasta

Augsburg Pantherin Moritz Elias ratkaisi voiton Saksalle Norjasta.
AOP

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kilpailuissa Ruotsin Göteborgissa pelattiin torstaina karsintasarjan kerrasta poikki mentaliteetilla pelattava ottelu. Saksa kohtasi ottelussa Norjan jäätyään a-lohkossa Latvian jälkeen viimeiseksi. Karsintasarjaottelusta saatiin melkoinen maali-ilottelu, joka päättyi lopulta Saksan juhliin.

Tobias Abstreiterin valmentama Saksa piti pintansa ja kaatoi Christer Nylundin valmentaman Norjan alle 20-vuotiaiden jääkiekon MM-kisojen karsintaottelussa jatkoajan jälkeen 5-4 -lukemin.

Tämä tarkoittaa sitä, että Saksa pysyy MM-kisojen a-sarjassa, kun taas Norja hakee vauhtia ensi vuoden kisoissa ykkösdivisioonasta. Tänä vuonna divisioonassa voiton nappasi itselleen Kazakstan, joka voitti neljä ottelua viidestä. Kazakstan nähdään ensi talven MM-kisoissa Norjan tilalla.

Tämän vuoden karsintasarjan ottelussa kahden ensimmäisen erän jälkeen peli oli 2-2 -tilanteessa. Saksa karkasi kolmannen erän ensimmäisellä 11 minuutilla 4-2 -johtoon, mutta Norja ei luovuttanut. Norja nousi ylivoimalla ajassa 54.19 maalin päähän ja lopulta joukkueen tähtihyökkääjä Mats Bakke Olsen naulasi ottelun toisella maalilla tasoituksen. 19-vuotias laitahyökkääjä viimeisteli turnauksensa ainoat maalit tähän otteluun.

Jatkoajalle lähdettiin tasatilanteesta, mutta heti ensimmäisellä minuutilla saatiin ratkaisu, kun DEL-liigassa pelaava Moritz Elias ratkaisi Saksalle voiton kapteeni Phillip Sinnin esityöstä. Sinn iski ottelussa hurjat tehot 1+2.

Saksan tämän vuoden joukkueesta Buffalo Sabresin varaama puolustajalupaus Norwin Panocha saa pelata myös ensi vuoden turnauksessa ikänsä puolesta. Lisäksi hyökkääjistä Detroit Red Wingsin varaama Kevin Bicker, Linus Brandl, Vadim Schreiner ja Julius Sumpf voivat olla mukana ensi vuoden turnauksessa. Bicker teki tämän talven turnaukseen 1+3 tehot ja Sumpf 1+2 tehot.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta U20 MM-kisat 2024