Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

AHL

Suomalainen NHL-lupaus on päätöksensä tehnyt! – Nämä asiat ovat kehittyneet vuoden aikana

Samu Tuomaala nuorten MM-kisoissa.
AOP

NHL-joukkueet ovat varanneet lukuisia suomalaispelaajia. Tällä hetkellä Philadelphia Flyersin organisaatiossa on kolme suomalaista pelaajaa, joista kahdella on sopimus Flyersin kanssa. Yksi mielenkiintoisimmista pelaajista Flyersin osalta on nuori laitahyökkääjä Samu Tuomaala, joka vietti viime kauden Suomessa.

John Tortorellan valmentama Philadelphia Flyers on saamassa tulevalle kaudelle mukaan yhden suomalaispelaajan lisää. Tällä hetkellä Daniel Brieren johtamaa organisaatiota NHL:n puolella edustaa puolustaja Rasmus Ristolainen, mutta syksyllä myös Samu Tuomaala hakee paikkaa NHL-miehistöstä.

20-vuotias laitahyökkääjä on Flyersin kakkoskierroksen varaus kesän 2021 NHL:n varaustilaisuudesta. Oulusta kotoisin oleva hyökkääjä kävi toissa syksynä ensimmäistä kertaa Flyersin harjoitusleirin läpi, mutta palasi kahden AHL-ottelun jälkeen takaisin Suomeen pelaamaan Vaasan Sportin ja Mikkelin Jukurien riveihin.

Viime kauden Tuomaala vietti kokonaan Suomessa. Tuomaala teki Jukurien kanssa ensin lainasopimuksen Liigaan, mutta pelasi pääsääntöisesti Mestistä Imatran Ketterän riveissä. Tuomaala takoi 29 otteluun Mestiksen runkosarjassa yhteensä 26 maalia ja 46 tehopistettä. Pudotuspeleissä 17 otteluun syntyi 19 tehopistettä.

Ensi kaudeksi Tuomaala on omien sanojensa mukaan siirtymässä Pohjois-Amerikkaan ja Lehigh Valley Phantomsin riveihin. Hyökkääjä on viimeisen vuoden aikana parantanut huomattavasti fyysisyyttään ja englanninkieltä, joka oli ensimmäisellä visiitillä puutteellista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta AHL