Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Maalitykki on kaupan! – Nämä NHL-seurat ovat kiinnostuneita

Alex DeBrincat
AOP

NHL:ssä viime kaudella Ottawa Senatorsissa pelannut hyökkääjä Alex DeBrincat on pyörinyt jo pitkään eri siirtohuhuissa. DeBrincatin sopimustilanne on mutkikas tällä hetkellä, eikä Senators ole toistaiseksi tarjonnut pelaajalle sopimusta, joka miellyttäisi tätä. Pelaajakauppa on todella lähellä, mutta siirtyvistä palikoista käydään neuvotteluja.

Ottawa Senatorsin GM Pierre Dorion on todella kovan paikan edessä. Dorion pyrkii etsimään joukkuetta, joka haluaisi tehdä pelaajakauppaa yhdysvaltalaishyökkääjä Alex DeBrincatista.

173 senttiä pitkä yhdysvaltalaishyökkääjä siirtyi viime kesän NHL:n varaustilaisuudessa Chicago Blackhawksista Senatorsiin. Dorion maksoi pelaajakaupassa ykkös- ja kakkoskierroksen varausvuoron kesän 2022 NHL:n varaustilaisuuteen ja kolmoskierroksen vuoron kesälle 2024. Blackhawks poimi vuoroilla puolustaja Kevin Korchinskin ja keskushyökkääjä Paul Ludwinskin.

Farmington Hillsin kaupungista, Michiganin osavaltiosta kotoisin oleva DeBrincat varattiin NHL:n kesän 2016 varaustilaisuudessa. Blackhawks poimi hyökkääjän toisella kierroksella 39. vuorolla. DeBrincat pelasi junnuissa Erie Ottersin riveissä ja teki OHL:ssä hurjia tehoja Edmonton Oilersin tähtihyökkääjä Connor McDavidin rinnalla.

DeBrincat on urallaan tehnyt 450 NHL-otteluun yhteensä 187 maalia ja 373 tehopistettä. Viime kaudella Senatorsissa hyökkääjä teki vain 27 maalia. DeBrincatilla on urallaan kasassa jo kaksi yli 40 maalin kautta Blackhawksista.

Yhdysvaltalaisen palveluksista ovat tällä hetkellä kiinnostuneita ainakin Detroit Red Wings ja New York Islanders. DeBrincatin sopimuksen perustarjous rajoitettuna vapaana agenttina on yhdeksän miljoonaa dollaria yhdestä vuodesta. Hyökkääjän tiedetään haluavan pitkää jatkosopimusta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL