Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

AHL

Suomalainen jääkiekkolupaus kutsuttiin NHL:n!

Pittsburgh Penguinsin Joel Blomqvist.
AOP

NHL-kauteen todella suurien odotusten kanssa lähtenyt Pittsburgh Penguins aloittanut kautensa suhteellisen heikosti. Viimeisen viikon aikana joukkue on löytänyt pelivirettään, kun Penguins on esiintynyt vieraskaukalossa. Penguins päättää Kalifornian vieraskiertueen perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa hurjassa lyönnissä olevaa Los Angeles Kingsiä vastaan.

Mike Sullivanin valmentama Pittsburgh Penguins on aloittanut kauden odotuksiin nähden heikosti. Joukkue on voittanut viisi ottelua ja kerännyt kymmenen pistettä. Marraskuussa joukkue ei ole kuitenkaan vielä hävinnyt, sillä Penguins on voittanut molemmat Kalifornian vieraskiertueen kamppailunsa.

Edellisessä ottelussa Penguins kaatoi vahvassa syysvireessä lentävän Anaheim Ducksin 2-0 -lukemin. Ottelussa Penguins menetti ykkösmaalivahti Tristan Jarryn loukkaantumisen vuoksi. Ottelun loppuun toisen erän lopulta alkaen pelasi isokokoinen ruotsalainen Magnus Hellberg.

Jarryn loukkaantumisen johdosta GM Kyle Dubas on tehnyt merkittävän siirron suomalaisittain, sillä kanadalaismanageri kutsui suomalaismaalivahti Joel Blomqvistin NHL:n puolelle. 189 senttiä pitkä maalivahti on Penguinsin kakkoskierroksen varaus kesältä 2020.

Blomqvist on pelannut tällä kaudella seitsemän ottelua AHL:ssä Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin riveissä ja voittanut näistä neljä. Torjuntaprosentti on huima 92,0 ja päästettyjen maalien keskiarvo 1,91. NHL-kokemusta maalivahdin vyöllä ei vielä ole.

Kingsiä vastaan pelattavan ottelun jälkeen Penguins palaa yhdeksi otteluksi kotiin tänä viikonloppuna kohdatakseen Buffalo Sabresin. Ensi viikolla Penguins kohtaa Columbus Blue Jacketsin ja Carolina Hurricanesin vieraissa sekä New Jersey Devilsin, ja Vegas Golden Knightsin kotonaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta AHL