Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-tähdeltä kova ratkaisu! – Agentti vaihtoon

St. Louis Bluesin Vladimir Tarasenko Vancouver Canucksia vastaan.
AOP

NHL:ssä Stanley Cupin urallaan kertaalleen voittanut venäläishyökkääjä Vladimir Tarasenko on mielenkiintoisessa tilanteessa. Tarasenko on yksi kesän vapaiden pelaajien markkinoiden parhaista pelaajista, mutta uutta joukkuetta ei ole vielä löytynyt. Tarasenko pelasi viime kaudella kahdessa eri organisaatiossa.

New York Rangersia viime keväänä edustanut venäläishyökkääjä Vladimir Tarasenko etsii kuumeisesti uutta kotia. Kokenut laitahyökkääjä on saanut rutkasti tarjouksia eri tasoisilta joukkueilta, mutta päätöstä uudesta kodista ei ole vielä tehty.

Eri lähteiden mukaan Tarasenko olisi hylännyt Carolina Hurricanesin tekemän sopimustarjouksen, joka pyöri viiden ja kuuden miljoonan dollarin välissä. Myös Ottawa Senatorsin tiedetään olevan hyökkääjän perässä.

Tarasenko olisi halunnut tehdä jatkosopimuksen Rangersin kanssa, mutta joukkueella ei ole yhtään palkkatilaa jäljellä. Venäläishyökkääjä teki myös kovan ratkaisun, sillä agentti lähti vaihtoon. Tarasenkon asioita hoitaa jatkossa CAA:ta edustava JP Barry ja Pat Brisson, jotka ovat kokeneita agentteja NHL:ssä.

Jaroslavlin kaupungista kotoisin oleva 32 vuotta joulukuussa täyttävä hyökkääjä oli St. Louis Bluesin ykköskierroksen varaus kesän 2010 NHL:n varaustilaisuudesta. Tarasenko voitti Bluesin kanssa Stanley Cupin kesällä 2019.

Tarasenkon viimeisin sopimus tuli päätökseen tällä kaudella, joten pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Blues kauppasi siirtojen takarajalla kokeneen pistenikkarin Rangersiin. Tarasenko on iskenyt NHL-urallaan 675 otteluun 270 maalia ja yhteensä 574 tehopistettä.

Maaliahne venäläinen on rikkonut 40 maalin rajapyykin kertaalleen ja kuudesti 30 maalin rajapyykin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL