Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

AHL

NHL:n mestarisuosikilta kova siirto! – nähdäänkö floppipelaaja pudotuspeleissä?

Edmonton Oilersin maalivahti Jack Campbell.
AOP

Yksi NHL:n suurimmista mestarisuosikeista eli Edmonton Oilers on tehnyt todella kovan ratkaisun. Oilersin AHL:ssä pelaavan yhteistyöseuran Bakersfield Condorsin kausi päättyi, joten joukkue kutsui AHL:stä pelaajia mukaan NHL:n pudotuspeleihin.

Kris Knoblauchin valmentama Edmonton Oilers hakee varhain maanantaiaamuna kolmatta voittoa Los Angeles Kingsiä vastaan NHL:n läntisen konferenssin pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Oilers on ollut ottelusarjassa äärimmäisen tehokas, sillä jokaisessa ottelussa joukkue on tehnyt vähintään neljä maalia.

Ennen ottelusarjan neljättä kamppailua Oilersin GM Ken Holland teki kovan ratkaisun kutsumalla AHL-seura Bakersfield Condorsin riveistä kaksi pelaajaa mukaan NHL-joukkueen toimintaan. Nämä pelaajat ovat maalivahti Jack Campbell ja ruotsalaispuolustaja Philip Broberg.

Oilers lähetti jättimäisellä sopimuksella pelaavan Campbellin AHL:n puolelle syksyllä. Kokenut maalivahti pelasi AHL:ssä tällä kaudella yhteensä 33 ottelua runkosarjassa ja torjui 18 voittoa torjuntaprosentilla 91,8. Pudotuspeleissä maalivahti aloitti yhden ottelun ja se päättyi tappioon.

NHL:n puolella Campbell pelasi syksyllä viisi ottelua ja voitti näistä yhden torjuntaprosentin ollessa vaatimaton 87,3. 32-vuotiaalla yhdysvaltalaismaalivahdilla on nykyistä sopimusta jäljellä vielä kolme kautta. Campbell tienaa kaudesta keskimäärin viisi miljoonaa dollaria.

Broberg oli runkosarjassa Condorsin neljänneksi tehokkain pelaaja iskemällä 49 otteluun 38 tehopistettä. Sisäisen pistepörssin voitti kanadalaishyökkääjä Seth Griffith iskemällä 68 otteluun 63 tehopistettä. Pudotuspeleissä kahteen otteluun Broberg teki kahteen otteluun yhden pisteen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta AHL